Du må ikke være bange for fitness

Du må ikke være bange for fitness

3. marts 2015 0 Af Helene

Jeg har tidligere været inde på hvorfor det er så vigtigt at træne. Selvom der er gået lidt over et år siden da, så er min holdning stadig den samme. Jeg synes stadig det er ligeså vigtigt at træne som jeg synes dengang.

Grunden til jeg vender tilbage til emnet er, at jeg har fundet alletiders eksempel på at os kvinder ikke behøver være bange for at træne som bodybuildere. For ligesom Jennifer Aniston ikke bliver stor som et hus af at træne, så gør vi andre det heller ikke.

Prøv bare at se Staci her. Hun løfter over 140 kilo i dødløft, hvilket er virkelig, virkelig meget. Faktisk er det meget mere end de fleste mænd nogensinde drømmer om at kunne løfte.

Kigger du på Staci, så ligner hun på ingen måde en bodybuilder uanset hun løfter masser af tunge vægte. I stedet, så synes jeg faktisk hun har en virkelig flot krop.

Og ikke nok med hun har en flot krop. Hun viser også, at vi allesammen godt kan tabe os og få en flot krop hvis vi bare ser at komme i gang.

Det gælder derfor om at glemme frygten for at træne som en bodybuilder og lade være med at bruge det som en undskyldning for ikke at komme i gang nu og her.

For du skal træne. Alt for mange af os kvinder har en ide om at hvis vi bare tager lækkert tøj på, så skal vi nok klare den. Men sådan forholder det sig desværre ikke (det ville ellers være rart hvis det var sådan, da vi jo allesammen elsker shopping og nyt tøj).

Jeg spurgte et par af mine drengevenner for nyligt og de sagde allesammen, at en kvindes former og figur er langt vigtigere end hvilket noget tøj hun har på. Så hvis du skal have succes på dating siderne og ude i byen, så skal du med andre ord i gang med at træne i stedet for at tage på endnu en gang shopping!

Shopping bør kun være første prioritet hvis du går og ligner en omvandrende skraldespand – men det gør du vel ikke kære læser, siden du læser med her.