Fitness er nøglen til en lækker sommerkrop

Fitness er nøglen til en lækker sommerkrop

29. august 2013 2 Af Helene

Jeg skrev et indlæg om mit badetøj for et par uger siden. Der er rigtig mange piger som ikke er tilfredse med deres udseende og af samme årsag ikke er glad for stranden. Du fortjener derfor, at høre lidt om hvad jeg gør for, at holde min krop sommerklar året rundt.

Start.. Bare start

Det bedste råd jeg overhovedet kan give dig er, at komme i gang med træning. Du har helt sikkert overvejet det mange gange, men du ved ikke rigtig hvordan du skal træne. Hvis du har brug for noget vejledning kan jeg anbefale Fitnessbuddy hvor du kan se en masse videoer med en Professionel Fitness Model som giver gode råd omkring træning, kost og teknik.

Jeg begyndte selv, at træne for nogle år siden, men blev aldrig rigtig fanget af det før, at jeg begyndte at tage det seriøst. Jeg satte mig ordentlig ind i hvordan jeg skulle træne og spise for, at få en flot krop. Dermed ikke sagt, at der kun bliver spist det som jeg ved er sundt i mit hjem, men det hjælper en med, at holde en renere linje hvad kosten angår.

Træn som en bodybuilder

Jeg vil gerne slå én ting fast som mange kvinder misforstår. Du skal træne som en bodybuilder og ikke som en maraton løber hvis du vil have en flot krop. Lad os tage Jennifer Aniston jennifer-aniston-strips-to-lingerie-in-were-the-millers-trailersom et pragteksemplar. Ja det var faktisk hendes krop du så i toppen af indlægget. Hun er 44 år gammel, men formår at holde sin krop i fantastisk form. Tror du bare hun løber nogle lange ture? Nej. Hun træner benhårdt og løfter tunge vægte præcis som en stor stærk fyr.

Kvinder har ikke testosteron og bliver derfor ikke muskuløse på samme måde som en mand. Du skal derfor ikke være bange for, at gribe de tungeste vægte du kan bære og begynde, at træne på den seje måde i træningscentret. Jeg har selv trænet i nogle år og selvom, at jeg ikke træner bund seriøst så er jeg blevet forholdsvis stærk. Jeg er dog på ingen måde en stor og muskuløs kvinde for der skal virkelig meget til før du får sådan en krop. Det er hvert fald bedre end kun at ligge inde og læse om Fifty Shades of Grey hele tiden.

Jeg vil anbefale dig, at komme i gang med træning med det samme. Du får mere energi i hverdagen og så kan du blive helt sommerklar til 2014. Prøv at give den en skalle i et par uger.. du bliver helt sikkert glad for at træne når du vænner dig til det!