Indret det hyggelige sommerhus med lamelgardiner og lamper

Indret det hyggelige sommerhus med lamelgardiner og lamper

3. februar 2015 1 Af Helene

Har du lige købt sommerhus? Har du måske allerede et sommerhus? Vil du gerne have lidt inspiration til, hvordan du indretter det på en hyggelig og komfortabel måde? Hvis ja, bør du gøre dig selv den tjeneste at bruge de næste par minutter på at læse med her.

I denne artikel kan du nemlig læse om, hvordan du med ganske få midler kan få peppet dit sommerhus op, så det bliver ekstra lækkert at opholde sig i.

Lamelgardiner bidrager til hygge

I løbet af de sidste par år er det blevet ekstremt populært at udstyre sommerhuset med lamelgardiner. Denne type gardiner er nemlig meget hyggelige og er samtidig meget praktiske.

Derudover får det også sommerhuset til at se ekstra indbydende ud, hvilket i den grad er noget som interesserer mange.

Find lamelgardiner her.

Husk at udstyre sommerhuset med hyggelige lamper

Noget der i den grad også bidrager til hygge og komfort, det er lamper. Lamper er en super god måde at gøre et hus mere hyggeligt på. Det er især en god ide at kombinere gulvlamper, loftlamper og bordlamper. På den måde får du skabt en god harmoni i sommerhuset, hvilket overordnet set giver dig en høj komfort.

Se et stort udvalg af lamper her.

En god lænestol er at foretrække (tid til bøger og fordybning)

Derudover er det også værd at udstyre sommerhuset med en lækker lænestol, så du for alvor kan slappe af. I den forbindelse er lænestolen også genial, når der skal læses og fordybes i en bog.

Sørg for at placere lænestolen et godt sted i sommerhuset, så du måske har udsigt til vandet (hvis du er så heldig at bo ud til havet). Ellers foretrækkes det at placere lænestolen tæt ved vinduet, så du har et godt udsyn, når du kigger ud.

Se et stort udvalg af billige lænestole her.