Sommerens skønneste buksedragter

Sommerens skønneste buksedragter

23. april 2014 1 Af Helene

Sommeren står lige for døren og vi shopper løs af alt, der hedder sommerkjoler, nederdele, shorts og toppe. Men af uforklarlige årsager glemmer vi alt om de skønne buksedragter. Og det er en skam, for buksedragten med de korte ben, bedre kendt som playsuitet, er helt perfekt til sommerens varme dage og lune nætter. Playsuitet er et af de mest alsidige garderobe items, og alt afhængig af stylingen, kan det bruges som en del af et skønt hverdagsoutfit eller som prikken over i’et til et lækkert aftenlook. Uanset om din personlige stil er monokrom og du derfor sværger til de sorte og hvide farver, eller om du springer ud i sommeren iført et væld af blomsterprints og pastelfarver, kan playsuitet nemt supplere dine øvrige sommer essentials.

Sommer chic med et blomstret playsuit

Blomster og sommer hænger unægtelig sammen. Det blomstrede look er en af sommerens største trends, og det blomstrede playsuit giver dig derfor en god mulighed for at kombinere det sommerlige med det fashionable. Men blomstret er ikke bare blomstret, så du kan uden større besvær matche de sommerlige prints med din egen personlige stil. Befinder du dig, stilmæssigt, i gråzonerne, så er et sort-hvidt blomsterprint din vej ind i det blomstrede univers. Et sådan playsuit er perfekt med et par grove, sorte lædersandaler og en rå taske over skulderen. Er du derimod til det larmende og det farverige, så finder du masser af playsuits med blomsterprint i et virvar af farver.

Gennemfør colour-blocking looket med en bomberjakke i en skarp farve, gul er perfekt til gylden hud, og hold dine ballerinaer i en neutral farve, så looket ikke kammer over. Din tredje mulighed er det romantiske look bestående af et blomstrede playsuit i pastelfarver. Pasteller er endnu en af sommerens trends, og det gælder såvel de grønne pasteller, lyseblå, rosa og lyserød. Et playsuit i et sart blåt blomsterprint er super smukt som en del af sommerens hverdagsgarderobe.

Matcher du den med en denimjakke, der tager brodden af det romantiske, og holder dine sko og accessories i lys læder og brun, er du og din stil rigtig sommer lækker.

Stilfuldt aftenlook med playsuitet

Ligeså fint et blomstret playsuit er til de skønne sommerdage, ligeså lækker er playsuitet til de lange, lyse nætter.  Vi sværger som oftest til kjoler, når sommeraftenerne byder på drinks og dans under åben himmel, men playsuitet kan være mindst lige så stilfuldt og feminint.

Et sort playsuit kan uden problemer erstatte den lille sorte kjole, og de praktiske ben giver dig desuden langt større bevægelsesfrihed. Det stropløse playsuit i sort er det perfekte valg til en aften i byen, og kombinerer du det med markante sølvsmykker og et par nude farvede pumps får dit look kant og dine ben syner alenlange. Det hvide playsuit med spaghettistropper er det ultimative sommervalg, og tilbringer du nogle uger sydpå med gode venner, er det så godt som en nødvendighed. Med gylden hud, skønne guldsmykker og et par højhælede sandaler er du ultra feminin på absolut stilig og sommerlig måde.

Skal der knald på dit festoutfit så er det røde playsuit et oplagt valg – brug det med sorte stiletter og en rå clutch, hvis du gerne vil tiltrække dig masser af positiv opmærksomhed. Uanset hvilken farve dit playsuit har, så giver du outfittet det sidste finish med en skøn blazer i en komplimenterende farve. Så får du heller ikke kolde skuldre, hvis du sidder udendørs med et glas hvidvin.

Det perfekte sommer playsuit

Playsuitet er anvendelighedens mester. Med sneakers og denimjakke bliver de fleste playsuits hverdagsegnede og med stiletter og blazer jakke er de perfekte til en aften i byen. Heldigvis er buksedragter, såvel jumpsuits med lange ben som playsuits, genopstået i modens verden, og vi finder derfor buksedrager overalt.

Så når vi går shop-amok inden årets ferier, bør vi have playsuitet inde i vores overvejelserne. Er du også fan af online shopping, så har butikkerne i den virtuelle verden også masser af playsuits til et lækkert sommerlook. På www.buksedragter.com finder du de skønneste, sorte playsuits; www.topshop.com har det fineste røde playsuit; og på www.forever21.com finder du de sommerligste playsuits i blomsterprint. Det handler alt sammen om at finde det helt perfekte playsuit, der komplimenterer din sommergarderobe på bedst mulig vis.