Tre ønsker til kvinden, der har alt

Tre ønsker til kvinden, der har alt

28. marts 2017 0 Af Helene

Du kender det sikkert godt. Jul, fødselsdag eller en anden anledning nærmer sig, og dine nærmeste begynder at spørge ind til din ønskeseddel, men som sædvanlig kan du kun hitte op med de samme, kedelige ønsker. For du mangler jo ikke noget, vel? Og dog – her er der samlet et par gode idéer til ting, du kan ønske dig fra din familie og venner, som både kan komme dig selv og dem til gode.

Opgradering af garderoben

Det første råd er at kigge lidt på garderoben. Selvfølgelig er det altid nemmere selv at købe sit tøj, end at få andre til at give dig det i gave, for man vil jo helst undgå at bytte tøjet og skuffe dem, som gav gaven. Derfor er det en god ide på forhånd at udpege præcis det stykke tøj du ønsker dig, og hvor det kan købes henne. Her er e-handel din bedste ven, for så er der garanti for, at folk kan finde det, uanset hvor de bor henne. Synes du ikke på stående fod, at du ønsker dig noget nyt til garderoben, så tænk dig om igen. Der er mange stykker beklædning, som man ikke bruger så tit, men som kan bruges i lang tid. Her tænkes på ting som regnjakker, skindjakker, skindbukser, sandaler og den slags. Eksempelvis regnjakken bliver ikke slidt op så hurtigt, og den bruger man gerne over flere sæsoner. Derfor kunne det være en god ide at ønske sig en flot en af slagsen i høj kvalitet. Tag eksempelvis et dansk mærke som Ilse Jacobsen, der designer smukke, tidløse regnjakker i høj kvalitet. Her kan denne gaveide være en oplagt mulighed for at få skiftet den gamle regnjakke ud og få en ny, som du kan vise frem med stolthed. Klik her for at se mere.

Elegant indretning

Ud over garderoben er også indretningen et sted, hvor der er masser af muligheder for at finde på ønsker. Ofte er problemet, at når du skal finde på ønsker, så tænker du over, hvilke ting du mangler frem for at tænke på hvilke ting, du måske gerne vil have skiftet. Dit hjem er fyldt med møbler og interiør, og nogle gange kan det pynte gevaldigt at skifte nogle af tingene ud med nye, smarte ting. Her er fødselsdagsgaven eksempelvis en perfekt undskyldning for at skifte forskellige ting ud. Nyt bestik, nyt sofabord, nye håndklæder, nye kontorartikler er blot udvalgte ideer, og som sagt kan enkelte udskiftninger i indretning og interiør føles som rigtig meget. På www.xakt.dk finder du et stort udvalg af blandet andet dansk design, og det er oplagt at ønske dig et gavekort, hvis du ikke er helt sikker på, hvad det skal være. Der er hurtigt levering, og de forhandler kun god kvalitet.

Oplevelser

Mener du stadig ikke, at hverken garderoben eller hjemmet mangler noget som helst, så kan du give dig selv og dine nærmeste en god oplevelse ved at ønske dig ting som ophold, restaurantbesøg eller noget andet. Der er uendelige muligheder, og det kommer ikke kun dig selv, men også din familie eller venner til gode.