Sådan vælger jeg mine smykker

Sådan vælger jeg mine smykker

27. februar 2015 0 Af Helene

Jeg tror alle os kvinder elsker smykker, men det kan ofte være svært at finde de helt rette smykker. For mange af os kan det være svært at finde det helt perfekte smykke, der passer til hvad vi kan lide og hvad vi har valgt at tage på af tøj og sko.

Især synes det er svært at vælge smykker til mine korte kjoler. For ikke alene er der ikke så mange smykker der passer til korte kjoler – der er heller ikke så inspiration, da de fleste klassiske smykker passer bedst til store og lange kjoler (tænk bare på hvornår du sidst har set en af de kongelige i en kort kjole).

For at finde de helt rigtige smykker, så er jeg begyndt at handle næsten dem allesammen på nettet. Det er der to helt klassike grunde til: Udvalget er meget større end i selv den mest velassorterede butik og priserne er næsten altid lavere end i de virkelige butikker.

I starten kiggede jeg mest i de enkelte online butikker, men nu har jeg fået øjnene op for DreamModels.dk, hvor jeg har fået et kæmpe overblik over smykkerne fra alle butikkerne på nettet. Så bliver det lidt nemmere at finde de helt rigtige smykker. Ikke mindst hvis det gælder om at finde smykker der præcis matcher min smag.

Iøvrigt synes jeg lige jeg vil komme med et tip her, da der jo er mode og tendenser indefor smykker på samme måde som der er det indefor tøj: Køb efter hvad du kan lide i stedet for hvad der er mode lige nu og her.

Smykker er ikke altid helt billige, så ved at gå efter hvad du kan lide fremfor hvad der er på mode, så har du meget bedre muligheder for at købe smykker der kan skabe glæde for evigt fremfor blot i en sæson eller to.

Og når du køber smykker der kan skabe glæde for evigt, så kan du også tillade dig at give lidt mere for dem 🙂