Nytårskjoler

Nytårskjoler

5. november 2013 0 Af Helene

Nytåret har altid været en af mine yndlingshøjtider. Der er altid en kæmpe fest – kort sagt, så er nytåret den perfekte måde at afslutte det gamle år, før man tager hul på det nye. Samtidig virker nytåret også bare til at være den højtid, hvor folk smider hæmningerne – alt er bare lidt vildere nytårsaften.

Tøjvalg til nytårsfesten

Jeg har for længst gjort det til en tradition, at jeg skal købe en ny kjole til hver nytårsfest. Denne nytårskjole må gerne være lidt speciel og noget finere end de kjoler, som jeg ellers tager på til fester.

Jeg har altid elsket ting, der skinner og glitre, så mine nytårskjoler må gerne have påsyede pailletter, perler eller lignende – det er bare så festligt! Til hverdag kan jeg godt være lidt tilbageholdende, når det gælder mine tøjvalg, så det er vidunderligt at kunne slå sig fuldstændigt løs den ene gang om året uden at tænke på, hvad andre synes.

Mine sparsomme penge

Umiddelbart kan det lyde lidt som frås at købe en ny kjole hver år, men internettet er fyldt med billige nytårskjoler, så det faktisk ikke bliver den store udgift. Samtidig så har jeg også ofte fået penge i julegave, som jeg kan bruge af til at købe en kjole. Jeg synes, at det er rart at kunne udpege én specifik ting som ens julegave penge er blevet brugt på, for ellers så forsvinder de penge hurtigt, når de bliver brugt på småting i hverdagen.

Derfor plejer jeg altid at bestille min nytårskjole online – det er ganske enkelt bedre priser og jeg får et større udvalg. Se fx. dem hos med ynglings butik DressMe.dk

Forskellige nytårstraditioner

Alle har selvfølgelig forskellige nytårstraditioner, så det er måske ikke alle, der har behov for en super festlig nytårskjole. Jeg har personligt valgt først at spise nytårsmiddag derhjemme, og så derefter tage ud til fester hos mine venner. På den måde føler jeg, at jeg får lov både at nyde nytåret med familie og venner. Med den rigtige nytårskjole er det nemt at gå fra familiefest til bytur med vennerne. For eksempel kan et par stilletter gøre en enorm forskel. Samtidig er nytåret også den ene fest om året, hvor jeg ikke sparer på make-up, når jeg skal i byen, så jeg vælger endda at bruge kunstige øjenvipper for at give outfittet et ekstra pift.

Lange kjoler – min store kærlighed

Lange kjoler har altid været min store kærlighed – de er så smukke og feminine. Desværre så er der meget sjældent anledning til, at jeg kan gå i lange kjoler. I år har jeg dog planlagt, at jeg vil købe en lang nytårskjole. Normalt ville jeg nok ikke have selvtilliden til at gå i den, men til årets nytårsfest vil jeg gøre en undtagelse.

Jeg ved, at lange kjoler ofte ser fantastiske ud på mig, så jeg ved også, at jeg vil nyde det selvtillidsboost, som jeg vil få ved at gå til fest i en lang kjole. Nytåret er jo også min fest, så naturligvis skal jeg nyde det så meget som muligt!