Jeg elsker lange kjoler

Jeg elsker lange kjoler

10. august 2013 0 Af Helene

Fra tid til anden dukker der vigtige familiebegivenheder op, hvor man virkelig skal have det fineste tøj på, og for pigernes vedkommende betyder det naturligvis en lang kjole. Lige meget om der er tale om et bryllup, en konfirmation eller en rund fødselsdag, så er det træls at vække opsigt, fordi man ikke er klædt fint nok på. Derfor var jeg naturligvis også helt rundt på gulvet, da jeg for første gang i mit liv skulle med til et bryllup. På det tidspunkt ejede jeg ikke én eneste lang kjole, så jeg skulle finde den perfekte. I mine tanker vidste jeg præcis, hvad jeg skulle have, og heldigvis fandt jeg den kjole, som jeg ledte efter på DressMe.dk.

For at beskrive den kort, så skulle den være sort og ret kropsnær. Den måtte gerne være nedringet, men ikke så meget, at det virkede billigt. Samtidig har jeg også altid haft en forkærlighed for kjoler, der har en høj slids i den ene side, så det var naturligvis også et must.

I starten ledte jeg primært i forretningerne, der specialiserer sig i lange kjoler til fest. Uheldigvis var de bare alt for dyre til min smag – det var trods alt en kjole, som jeg sikkert kun ville bruge et par gange i mit liv. Efter det fik jeg øjnene op for de hjemmesider, der sælger lange kjoler online. Her var der virkelig mulighed for at hente en stor besparelse, hvis jeg altså bare kunne finde en side, der havde min drømmekjole.

Til min store glæde fandt jeg som før nævnt Nelly, hvor de havde et stort udvalg af billige lange kjoler. Da jeg så kjolen var jeg bare fuldstændig solgt! Den var langt billigere end i forretningerne og samtidig var den fuldstændig perfekt.

Brylluppet var en stor oplevelse for mig. Selvfølgelig var bruden den, der strålede mest i sin kjole, men jeg følte bestemt ikke, at jeg blev overskygget. Der skal i hvert fald ikke være nogen tvivl om, at min kæreste kun havde øjne for mig den dag.

Det kan godt ske, at jeg kun kommer til at bruge min lange kjole et par gange i mit liv, men derfor var det stadig det værd at købe den. Jeg synes selv, at den klædte mig rigtig godt, og jeg kan kun anbefale alle piger én ting – tillad jer selv at købe en lang kjole, så I også kan føle jer som en Bond babe for en dag!