Nu begynder frosten snart

Nu begynder frosten snart

17. november 2013 0 Af Helene

Der er nu egentlig ikke noget bedre end en frost klar morgen, hvor man kan mærke at græsset er lidt stift og den friskluft trænger godt ind i næsen når man træder udenfor. Det kræver selvfølgelig, at man er klædt på til det, men det er nu ikke det store problem for jeg elsker store jakker, huer og luffer.

Desværre er der en ulempe ved frosten, den giver nemlig en forfærdelig tør hud, eller det gør den i hvert fald hos mig, og jeg har efterhånden prøvet det hele i cremer for at undgå og behandle, men der har bare ikke været noget der hjælper.

I dag var jeg så hjemme hos en veninde som også lider meget under det med tør hud og hun havde hørt at mandelolie skulle være særdeles effektivt i den kamp. En af de gode ting ved det er også at der ikke er noget parfume i, det hele skulle være baseret på mandlernes gode egenskaber. Så det skal helt sikkert prøves og derfor har jeg brugt nogen timer hertil aften på at surfer rundt efter de bedste priser og er endt op med at bestille den her: http://www.bellabellacci.com/da/produkt/mandelolie/. Så den ser jeg frem til dukker op i løbet af næste uge.

En bonus ved olien er, at den er rigtig god som massageolie, så skal jeg bare lige finde en sød fyr der vil bruge tid på at forkæle mig med massage og så er den også i hus. Selvom jeg nu ikke lige har travlt med det fortiden, som i jo tidligere har læst her på bloggen så har jeg det super godt som single og har på ingen måder travlt med at finde den næste fyr.

Husk forresten at læse mit indlæg om hvordan te kuren kan hjælpe dig med at få et bedre hår.