Te-kuren til hår

Te-kuren til hår

3. oktober 2013 1 Af Helene

For ikke længe siden faldt jeg over en guide i et kvindeblad, der skrev at man kunne få ekstra glansfuldt hår, hvis man prøvede en rigtig te-kur. Normalt drikker jeg te flere gange om dagen, men at putte det i håret virker en smule grænseoverskridende.

En kur fremstillet af te (ifølge blandet) kan gøre underværker for håret. Ingredienserne i te giver dybde og glans, og det er jo en ting langt de fleste kvinder ønsker, ikke?

Nå men jeg forsøgte mig frem, og efter en smule læsning samt
forsøg kom jeg frem til følgende punkter.

Te-kuren og gode råd

Det er faktisk ikke helt ligegyldigt, hvilken slags te du putter i dit hår. Det frarådes stærkt at benytte de hurtige te-poser, som kan købes de fleste steder. Nej køb i stedet te som du blander i en pose. Denne er mere naturlig, og farver slet ikke på samme måde. Selvom god te ikke farver så meget, er det alligevel en god ide at bruge et gammelt håndklæde. For hvis teen farver kan du altid smide håndklædet ud.

Hvis du har mørkt hår som mig, skal du altid bruge sort te. Ved sådan et te-kur vil du få et blankt og stærkt hår samtidig med at den sorte te, gør din hårfarve en smule mørkere. En super billig måde i forhold til de mange dyre hårfarver på markedet. Vil du hellere bare farve dit hår og ikke få et blankt look, kan du vælge at bruge stærk kaffe. Ja kaffe J

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Jeg er som sagt ingen ekspert, men stil dine spørgsmål nederst i kommentarfeltet alligevel, og jeg vil gøre mit bedste for at svare.