Mit badetøj

Mit badetøj

13. august 2013 0 Af Helene

Sommeren er måske snart ved at være slut, men for mig betyder det bare begyndelsen på noget helt andet. Det er nemlig tid til at købe badetøj nu. De forretninger, der sælger badetøj til kvinder, kræver hvert forår nogle fuldstændigt urimelige priser for deres badedragter og bikinier. Derfor er jeg begyndt at købe badetøj i sensommeren, hvor priserne er i bund – forretningerne skal jo have solgt deres badetøj, så der kan blive plads på lageret til efterårstøjet. For at få en besparelse, der er endnu større, er jeg desuden også begyndt at købe mit badetøj online på DressMe.dk, der efter min mening har et rigtigt fedt udvalg af badetøj til piger.  Min metode virker naturligvis ikke, hvis man går meget op i, at ens badetøj skal passe fuldstændig til årets mode, men der er alligevel nogle klassikere, der efter min mening forbliver moderne år efter år.

Selv er jeg en rigtig stor fan af at være på stranden. Når solen skinner, så kan man med garanti finde mig på stranden i min bikini. Derfor er det også vigtigt for mig at have noget badetøj at skifte imellem – både så det ikke bliver for kedeligt, men også fordi jeg ikke har lyst til at blive hjemme, bare fordi mit badetøj er til vask. Om man vælger at prioritere at man vil have billigt badetøj eller noget, der er nyeste mode, er selvfølgelig op til den enkelte.

Efter min mening er det dog direkte dumt, at følge moden slavisk. Det er så uendeligt vigtigt med badetøj, at man finder noget, der passer til ens kropstype. Alt for mange piger følger den nyeste mode fuldstændig  ukritiske, hvilket desværre også medfører, at de ikke ser nær så godt ud, som de kunne. For eksempel er jeg ikke videre storbarmet, derfor sværger jeg også til bikinier med trekantstoppe og små stropper. De fremhæver min barm rigtig flot og giver samtidig en smule push-up effekt. For en storbarmet pige derimod ville denne type af top være katastrofal – hendes barm skal bruge støtte og en trekantstop vil ikke kunne give det. I værste fald kan bikinien være direkte ubehagelig på grund af den manglende støtte, der får stropperne til at bore sig ned i skuldrene.

Asos.com kan jeg finde billigt og flot badetøj, der passer til min kropstype – det behøver nemlig ikke koste en formue at se lækker ud, når man er på stranden om sommeren! Man skal bare huske at vælge bikini efter den kropstype man har og ikke den kropstype man ønsker sig.

Jeg synes måske også du skal læse mit indlæg om monokini her.