En monokini er hot

En monokini er hot

13. august 2013 0 Af Helene

Inden jeg går i gang med at rable løs om de fantastiske monokinier, vil jeg anbefale den her skønne webshop, DressMe.dk. De har en masse fantastisk tøj, som er til overkommelige priser, hvor de fleste kan være med – så vi alle sammen kan gå flot klædt ©! Tilmed har de også et stort udvalg af monokinier, som jeg vil blogge lidt om i dag. Nogle synes måske, at det er en meget udfordrende og seksuel form for badetøj, men jeg synes, at hvis man bærer sin monokini badedragt med stil og gør den til noget smukt, så er det en helt fantastisk form for badetøj!

Jeg købte selv en rigtig lækker monokini til min sommerferie, og jeg synes selv, at jeg bar den ret pænt. Man kan jo godt få den fornemmelse, at det her badetøj er designet til meget tynde model-piger, når man ser de billeder, der findes af forskellige slags monokinier på internettet. Min søde kæreste synes heldigvis, at jeg ser dejlig ud uanset hvad, og jeg er sikker på, at min nye badedragt også bliver et stort hit hos ham. Personligt synes jeg også, at piger, der ikke er alt for ekstremt tynde, er flotte – man må gerne have lidt bløde kurver i mine øjne ©. Og jeg synes selv, at min monokini sidder rigtig fint på mig – og jeg er altså meget almindeligt bygget, så hvis du overvejer at købe én, men er i tvivl om, hvorvidt du kan bære den, fordi du ikke er super-skinny, så vil jeg råde dig til at give det en chance!

På http://www.monokini.dk/ kan man købe nogle rigtig flotte og mange forskellige monokini online i deres shop. Jeg kan i hvert fald kun anbefale, at man prøver deres webshop, for de har en masse smukt tøj, og det er som sagt til nogle ret flotte priser, så vi alle sammen kan være med, selvom vi ikke er millionære – til gengæld får vi stadig lov til at ligne millioner i deres lækre tøj ©. Du kan også finde nogle flotte og billige monokini derinde, så hvis du ikke er hoppet med på den mode endnu, har du i hvert fald chancen derinde! Én ting er i hvert fald helt sikkert – du skal nok blive en rigtig flot og lækker sild på stranden med sådan en på, og hvis du har en kæreste, vil han elske den; hvis ikke skal du nok tiltrække positiv opmærksomhed fra fyrene!