Efterårets modetendenser 2014

Efterårets modetendenser 2014

20. oktober 2014 0 Af Helene

Efteråret har for alvor meldt sin ankomst og det betyder at det er tid til at opdatere garderoben med sæsonens nyeste tendenser. Heldigvis findes der ikke noget dejligere end en ny lækker sweater eller par behagelige og varme støvler. Så skulle det da lige være et par modebukser eller en superflot jakke. Lugsus har kigget på catwalken og her er vores bud på hvad, der er moderne dette efterår.

Neutral farvepallet

Farvepalletten er holdt i neutrale og afdæmpede farver. Grå, sort, hvid og diverse pastelnuancer er hvad, der er plads til. Enkel og feminin stil er nemlig den helt store tendens dette efterår. Vi er personligt helt vilde med efterårs kollektionen fra Rosemunde, som på fineste manér kombinerer det enkle og feminine.

Lækre trøjer

En lun og lækker strik er altid en sikker vinder en kold efterårsdag, da de giver dig en luksuriøs følelse fra inderst til yderst. Rullekraven er specielt blevet et hit dette efterår. Det er en god ide, at gå efter en rullekrave af høj kvalitet, så du kan holde varmen på de kolde dage.

Læder, læder og atter læder

Læderbukser eller en lædernederdel er et essentielt element i enhver efterårsgarderobe. Brug en lædernederdel sammen med en vamset strik og så har du et flot og afslappet hverdagslook. Skal du til fest kan nederdelen også med fordel bruges med en smart top og høje stiletter.

Fede støvletter

Det kan godt være, at efteråret ikke er den fedeste tid, men heldigvis er der ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Det kolde vejr tvinger også nemlig i varme og lækre støvler. Efteråret byder på et utal af fede støvletter. Hvad enten du er til ankelstøvler, lange støvler, halv-lange støvler, med eller uden hæl er de at finde i modebilledet.

Hotte vinterfrakker

Du er heldig i år, for uanset om du er til dun, uld, læder eller pels så er det at finde på catwalken. Er du en frossenpind, er dunjakken det perfekte valg – den er både varm, smart og praktisk. Ønsker du derimod at signalere en lækker og sexet stil, bør du investere i en kulørt pels. Til kvinden, der sætter pris på en enkelt og klassisk stil er en god uldfrakke med et klassisk snit et godt valg.

Læs meget mere om sæsonens seneste tendenser lige her.