Modetendenser 2014

Modetendenser 2014

30. maj 2014 0 Af Helene

Mønstre, print, striber og knald på farverne er hvad, der kendetegner årets modetendenser – hvis altså man kan stole på modeeksperterne og designerne.

Der er kommet flere farver, mere glimmer og mange forskellige former for prints og striber. Og det er en tendens, som med garanti vil fortsætte resten af år 2014, vurderer modeeksperterne.

Print og mønstre

De store modehuse har dette år taget print og mønstre til sig og især leopardprint er fremme på mange catwalks under de store modeshows. Leopardprint er i øjeblikket nøglen til raffineret stil og adskiller sig fra mængden med sin unikke stil. Prøv bare at se sortimentet fra Choopin.dk, som dette år giver modebilledet et eksotisk touch med deres lækre prints fra mærker som Karen by Simonsen, Vadum Cindie, Day Birker et Mikkelsen, Modstrøm, Candice Cooper og mange, mange flere. Er du fan af leopard print og online-shopping så finder du de skønneste leopard bukser fra Karen by Simonsen, som har et afslappende og sporty look. Gennemfør looket med en bluse eller top i en skarp pangfarve og et par højhælede sandaler eller sneakers og du er ultra feminin på en trendy måde.

Vilde pangfarver

De stærke og kraftige pangfarver dominerer igen i år modebilledet. Heldigvis bliver man kun glad af det! To farver, som især er blevet bemærket i mange af kollektionerne er en meget klar appelsin-orange samt en tomatrød, som er en form for neon farve. Som du kan se, er der fuld knald på farverne og det bliver derfor ikke kedeligt at være moderne dette år. Hvis du er til de mere dæmpede toner, så fortvivl ikke. Det enkelte og rene snit går aldrig af mode, uanset om det er til hverdag eller til en lidt mere festlig lejlighed. Farven nude er i øjeblikket en utrolig populær farve, som du helt klart bør investere i.

Striber

Striber på den ene og den anden led er en af de tendenser, som fylder meget på butikshylderne i øjeblikket. Og der kommer endnu mere i efteråret påstår eksperterne. Striberne kan både være smalle og brede, og de skal helst være i friske og i øjenfaldende farver (Gerne neonfarver og så i en lidt sporty stil). Så overvejer du allerede nu at investere i fine striber, så gør det endelig, for du kommer ikke til at fortryde det.

Så når du næste gang shop-amok, bør du have pangfarverne, mønstre, striber og print i dine overvejelser.

God fornøjelse