Den lækreste shampoo & conditioner!

Den lækreste shampoo & conditioner!

30. august 2013 0 Af Helene

Det er ikke lang tid siden, at jeg først hørte om arganolie – et vidunderprodukt fra Marokko. Men jeg blev hurtigt enig med mig selv om, at det var noget, som jeg var nødt til at prøve. Så selvom at produkter, der indeholder den marokkanske olie, er i den dyre ende, synes jeg altså, at det er pengene værd at sørge for den ypperste pleje af sin hud og sit hår. Der er jo ikke noget ved at komme til at se gammel ud før tid, vel?

Jeg modtog for et par dage siden min pakke med shampoo og conditioner, så jeg har nået at prøve produkterne et par gange – og jeg er ikke i tvivl. Det er virkelig den lækreste følelse, jeg nogensinde har haft i mit hår. Jeg har altid haft et problem med, at mit hår hurtigt blev tørt og spaltet, men nu føles mit hår som nyt – det er silkeblødt og lækkert. Hvis du går op i at pleje dig selv, din hud og dit hår, kan jeg kun anbefale, at du prøver shampoo og balsam med arganolie. Jeg har købt mine produkter her: ArganolieShop.

Arganolie er som sagt lidt af et vidunderprodukt. Det er en olie, der er udvundet fra frugterne på argantræet, som hovedsagligt findes i og stammer fra det sydlige Marokko. Olien indeholder en masse E-vitaminer, som er en stærk antioxidant, hvilket er noget af det sundeste, man kan bruge i sit hår. På ArganolieShop.dk indeholder alle deres produkter en masse arganolie – og ingen farlige tilsætningsstoffer eller parabener. Ens hår bliver altså plejet med det allerbedste, man kan få, og det er det, som jeg synes, er så fantastisk.

Personligt har jeg ikke et sekund fortrudt, at jeg har brugt pengene på den her utrolige shampoo og conditioner, og jeg har også besluttet mig for, at jeg vil prøve nogle flere af deres produkter til huden. Man kan bruge penge på mange ting her i livet, men hvad er vigtigere end at tage sig godt af sig selv? Hvis arganolie kan gøre det bare halvt så godt for min hud, som det har for mit hår, så er jeg godt tilfreds!