Et weekendophold i gave af chefen

Et weekendophold i gave af chefen

19. september 2018 0 Af Administrator

Når det er tid til krop og velvære, hvorfor så ikke lade chefen betale? Det er jo typisk arbejdet, der gør, at vi har brug for en pause fra hverdagen, hvor vi rigtig kan forkæle os selv. Hvis du får mulighed for at ønske noget, når det er tid til firmagaver, så er det værd at vide, at der findes steder, hvor du kan finde firmagaver i form af weekendophold, spaophold og andre oplevelser. Det er smart at hinte til chefen, eller til den der står for indkøb af gaver, at det er den ene eller den anden slags ophold, du godt kunne tænke dig.

Wellness og spa – den ultimative afslapning

Hvis du rigtig gerne vil opnå den ultimative afslapning, så er wellness og spa helt sikkert det bedste bud. Her er der gjort alt muligt for, at du kan nyde livet, og du kan få afspændt skuldrene og resten af kroppen. Det er naturligvis forskelligt fra person til person, hvad der gør, at man slapper mest af, men der er noget universelt afslappende i at få massage og at varme kroppen igennem i spabad, dampbad eller lignende. Når dine muskler slapper af, er det lettere for resten af kroppen og sindet at slappe af. Det kan især være afslappende at vide, at man ikke selv har betalt en krone, men at al den luksus, man møder i løbet af et weekendophold, er betalt på chefens regning.

Luksus derhjemme – til kroppen og sindet

Velvære kan komme i forbindelse med mange ting. Det kan for eksempel være, at have de rigtige håndklæder til sin egen private ”spa” (altså sit badeværelse), det kan også være at have en smuk vase på badeværelset med flotte blomster i. Det kan også være de rigtige puder til sofaen, der gør, at man ligger perfekt. Velvære er som sagt mange ting, men det føles nogle gange endnu bedre, når man får velvære foræret.