Undgå tøjkrise med disse danske brands

Undgå tøjkrise med disse danske brands

28. oktober 2017 0 Af Helene

Enhver kvinde har med stor sandsynlighed stiftet bekendtskab med den. Tøjkrisen. Den, der altid rammer i timen, inden du er på vej ud af døren. Det er tidspunktet, hvor hofterne synes for brede i alle bukser, og hvor taljen er noget, der pludselig er forsvundet. Har du også tit svært ved at beslutte, hvad du skal have på? Her på siden kan læse om danske brands, der skåner dig for rod i garderoben og unødige tøjkriser.

Modström er det danske mærke, der har klædt kvinder på, siden virksomheden startede i 2004. Mærket, der først og fremmest er kendt for at være først med de nyeste tendenser, har et stort udvalg af kvalitetstøj. Du finder derfor alt fra smarte nederdele og kjoler til lækre jeans og jakker, og du finder med stor sandsynlighed også noget, der passer til netop din garderobe. Modström passer til den moderne kvinde, hvis tøj gerne må være både nyskabende og nysgerrig. Kollektionen er nemlig særlig kreativt inspireret, og hvis du gerne vil skille dig positivt ud fra mængden, kan du med fordel tage et kig på de mange unikke dele. Det kan være printet på T-shirten eller båndet i taljen på kjolen, der giver din beklædning et eksklusivt touch. Så det store udvalg af kvalitetstøj på www.modstrom.com/da.

Fuldend dit look med smukke detaljer

Når tøjet er på plads, er det vigtigt med de rette smykker, der sætter prikken over i’et på dit outfit. Halskæden, der fuldender kjolens smukke udskæring, eller øreringene, hvis farver passer perfekt til den farvede overdel. Som kvinde kan du sikkert også nikke genkendende til, hvordan de helt rigtige smykker kan redde ethvert kedeligt look. Skulle det derfor endnu engang ske, at du tyer til den sikre løsning og vælger den lille sorte, kan smykker hurtigt variere udtrykket fra sidste gang.

DYERBERG/KERN fremstiller smykker, der udstråler skønhed og sensualitet. Så hvis det er ord, du gerne vil forbindes med, kan du trygt forelske dig i smykkerne fra netop dette danske mærke. De flotte smykker fascinerer og frister de fleste kvinder, og DYRBERG/KERN’s mission er da også, at være det foretrukne valg for moderne kvinder. Uanset om du er til øreringe, armbånd eller halskæder, så finder du det hos det populære brand. Hvis du skal vælge et smykke, du kan få glæde af i mange år, kan du med fordel vælge en fingerring. Fingerringe fra DYRBERG/KERN er nemlig designet i et tidløst design, der passer til både hverdag og fest, og så fingerringen også noget af det første vi lægger mærker til, når vi møder nye mennesker. Kunne du tænke dig at forkæle dig selv med en unik fingerring fra DYRBERG/KERN? Find udvalget her.