Undgå hårtab med Crescina

Undgå hårtab med Crescina

7. oktober 2015 0 Af Helene

Det er ikke kun mænd der taber håret på toppen i takt med alderen, dette sker desværre også ofte hos det kvindelige køn. Man kan dog behandle hårtabet ved hjælp af Crescina. Nedenfor kan du læse mere om kvindeligt hårtab, hvad Crescina er og hvad det kan gøre mod hårtab.

Kvindeligt hårtab

Den mest almindelige form for kvindeligt hårtab er forårsaget af stress og kaldes ”Telogen Effluvium”. Denne form for hårtab er en pludselig hændelse der får hårsækkene til at bevæge sig fra en aktiv vækstface til en hvileface. En anden form for kvindeligt hårtab kaldes ”Diffus hårtab”, som er anlagt af andre genetisk interne faktorer.

Der er dog flere hårtab en kvinde kan lide af:

  • Alopecia Areata: Lille, rund og pletvis hårtab. Dette kan skyldes alt fra stress til svampeinfektioner og irritation i hovedbunden, samt hovedbunds infektioner, såsom ringorm. Her ses tydelige områder med tyndere hårvækst eller områder der er helt skaldet. Disse områder er fri for skorper, betændelse, rødme og er helt glatte.
  • Traction Alopeci: Dette hårtab skyldes, at håret bliver trukket for stramt. Dette sker når håret trækkes fra hårsækkene sammen med roden. Kendetegnet er, at tyndere hår startende fra hårgrænsen og vigende tilbage. Dette ses typisk hos kvinder der bærer stramme hestehaler eller rottehaler.

Hvad er Crescina?

Crescina er en behandlingsform der lægeligt og videnskabeligt er påvist, at kunne stabilisere kvindeligt hårtab og samtidig stimulere fornyet hårvækst. Crescina har mange tests bag sig og det er dermed dokumenteret, at denne behandling hjælper mod hårtab. Dog skal man stadig føre en sund livsstil med sund kost og motion, for at kunne få et tykt og sundt hår.

Hvis du er blevet nysgerrig så kan du læse mere om hårtab til kvinder her.