Tre måder du kan forkæle dig selv i påsken

Tre måder du kan forkæle dig selv i påsken

21. marts 2017 0 Af Helene

Påsken er lige rundt om hjørnet, og det betyder, at du endelig har tid til at forkæle dig selv. Denne selvforkælelse kan være med til at opbygge noget overskud, som du måske har manglet det sidste stykke tid på grund af travlhed med arbejde, familie og venner. Men hvad er det helt præcis, du kan få tiden til at gå med, hvis du vil gøre noget godt for dig selv? Her kommer en række forslag, som du kan lade dig inspirere af, hvis du mangler idéer til din påskeferie.

Opgrader garderoben med shopping

I takt med foråret har meldt sin ankomst, betyder det også lunere temperaturer, solskin og blåhimmel – og hvorfor ikke nyde dette skønne vejr ved at gå langs byens strøg for at opgradere din garderobe. Skulle vejret ikke være med dig den dag, du beslutter dig for at begive dig ud for at kigge på nye klæder, kan du heldigvis også gå dig ind i et af landets mange indkøbscentre for at shoppe, imens du holder dig tør.

Det kan også være, at du hellere vil nyde feriedagene hjemme på sofaen, uden at skulle ud blandt store folkemængder. Hvis det er tilfældet, kan du heldigvis stadig shoppe løs ved at kigge på det mange netbutikker, der findes. Måske er det et par nye sko, der passer til det lunere vejr, du har brug for? Eller har du en lækker, varm ferie i vente, hvor klipklapperne er et must? Hvis det er sko, du mangler, kan du se flere sko her og lade dig friste.

Nemt og hurtigt kan du få dine varer leveret til døren – så slipper du også for de ømme ben af at vandre ind og ud af hvad der føles som hundredvis af butikker.

Start på at komme i sommerform

Motion er et punkt, der for mange bliver nedprioriteret i den travle hverdag. Men ikke desto mindre er det utrolig vigtigt at sætte tid af til dette, for at opretholde en hvis form for sundhed og overskud i dagligdagen. Derudover går tiden utrolig stærkt, og pludselig er sommeren kommet til Danmark – så hvorfor ikke allerede begynde på at komme i sommerform?

Det kan være, du skal finde et løbeprogram, du begynde at følge i løbet af påske for at komme i gang- Det kan også være, du i stedet skal starte på et bokse- eller yogahold. Mulighederne er mange, det gælder bare om, at finde den motionsform, der tiltaler dig, så du ikke stopper efter en enkelt uge.

Hvis du vil have synlige resultater lidt hurtigere, eller er der bare steder på kroppen, hvor det er umuligt at tabe dig, lige meget hvad du gør, kan du også overveje fedtfrysning – en smart, ikke-kirurgisk metode. Her slipper du af med de irriterende fedtaflejringer uden at skulle ud i de mere drastiske metoder.

Kom væk med en weekendtur

Det kan godt være, du har brug for at komme væk, men umiddelbart ikke har tid eller råd til en større ferie i påsken – her kan du i stedet overveje at tage på en mindre weekendtur.

Det kan være alt fra et sommerhus, som dig og vennerne har lejet, hvor I bruger tiden på brætspil, hjemmelavet mad og vin, eller du kan tage et par dage på et spa-hotel, hvor du kan nyde lækre behandlinger i rolige omgivelser. Måske vil du i stedet hellere en kort tur til Malmø, Hamborg eller Berlin, for at opleve en storbysstemning et par dage.

Påskeferien giver dig altså rig mulighed for at prioritere lidt selvforkælelse og afslapning, som normalt ikke bliver vægtet så højt. Det kan hjælpe dig med at få mere overskud i hverdagen, så snart påsken er ovre.