Sort og hvid boligstil

Sort og hvid boligstil

31. juli 2014 0 Af Helene

Elsker du renhed, balance og tidsløst design? Så er en sort og hvid boligstil lige noget for dig. Uanset sæsonen og tendenserne er sort og hvid altid en sikker vinder og stilen går med garanti aldrig af mode. Den sorte farve strammer op, og giver indretningen karakter, mens den hvide farve får rummet til at synes mere enkelt. Med andre ord er det den perfekte hybrid mellem råt og elegant. Når sort og hvid mødes opstår der nemlig et kontrastspil, som gør at øjet bliver fanget.

Striber på kryds og tværs

Sommerens helt store trends er sort/hvide striber på kryds og tværs, da de er med til at understrege din personlige indretning samtidigt med at de gøre indretningen mere markant og spændende. De stribede Kähler vaser, også kendt som Omaggio serien, hitter specielt i øjeblikket. Serien er efterhånden blevet en klassiker, som vi ikke kan undgå at støde på. Andre brands som også har taget de sort/hvide striber til sig, er blandt andet Ferm Living, Zig Zag m.fl.

Vi har herunder fundet 6 skønne favoritter, som giver din bolig kontrast og balance, uden at udelukke personligheden.

slider

Passo Pendel – Darø – DKK 999,00, Dog – Cozy Living pude – DKK 299,00, Ernst – Sangfulg – Kay Bojesen – DKK 445,00, Maxi Gulvstager Venus + Jupiter, Sort – Piet Hein sæt – DKK 1.990,00, Zig Zag Plaid – Sort – Sødahl – DKK 149,95, Omaggio mini vase – Sort – Kähler – DKK 299,95 – Alt fra MegaNice.dk