Sådan skaber du dit drømmebryllup

Sådan skaber du dit drømmebryllup

16. juni 2018 0 Af Administrator

 

Når kærligheden er faldet på plads, og du har fundet din partner, er der ikke noget så skønt som det perfekte bryllup. Et bryllup, hvor stedet er korrekt, kagen fantastisk og som bagefter byder på den mest exceptionelle bryllupsfest. Og der er derfor en række ting for dig at planlægge for at sikre, det bliver perfekt.

 

Opgavelisten til det perfekte bryllup er lang. Meget lang. Og der er lige så mange ting at få styr på, som der er sommerfugle i maven og kærlighed i hjertet.

 

Få styr på bryllupsøkonomien

 

Hvis pengene var uendelig er der ikke grænser for, hvad man kan forestille sig af fantastiske, eventyrlige og prinsesseagtige bryllupper, som du kan drømme om. Men virkeligheden er dog som oftest, at budgettet sætter sine begrænsninger – og derfor er det naturligvis afgørende, at du får mest muligt ud af de penge, du har til rådighed.

 

Og det er der mange måde at gøre på, så man ikke føler, at der er sparet på noget.

 

En måde at gøre det på er, at du foretager et lån til at betale for brylluppet. Find et billigt lånher. På den måde kan du splitte betalingen for dig bryllup op i mindre bidder ved at påtage dig et lån, som du efterfølgende afdrager på over en periode. Og du kan trøste dig med, at det er både nemt, hurtigt og billigt at tage et lån i disse digitale tider.

 

Lange møder med bankrådgiveren og nøje redegørelser for, hvad pengene skal bruges til, hører nemlig til fortiden – i dag kan du få dit lån online. Og netop at låne online har sine fordele; både på pris, hastighed og enkelthed.

 

Find et billigt lån online

 

Første step er at tage de hjælpemidler, der er på markedet, i brug. Og du finder en masse forskellige sammenligningstjenester, som har gennemskuet alle detaljerne i de forskellige lånetilbud for dig – derved kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvor du billigst henter dit lån henne.

 

Når det kommer til prisen på lånet, er der faktisk kun ét tal, du skal holde for øje: ÅOP. Det står for årlige omkostninger i procent og er alle omkostninger for lånet lagt sammen og udregnet i procent – og netop derfor også det mest retvisende tal for, hvad det her lån kommer til at koste dig. Derved er du sparet for at regne alle gebyrer, renter mv. ud, som kan være en kompliceret affære.

 

Også betingelserne er nemme at danne sig et overbik over på de forskellige låneportaler. Her er flere ting, du skal være opmærksom på. For det første nogle helt lavpraktiske ting: Er du gammel nok? Og passer lånebeløbet ind til det, du skal bruge?

Herefter er der også privatøkonomiske ting, du skal overveje; fx over hvor lang tid, du vil afbetale på lånet. Her er typisk i lånetilbuddet sat måde minimums- og maksimumsperioder ind. Er prisen det vigtigste for dig, så tag af afdrag hurtigt: På den måde slipper du for, at renterne løber på over en længere periode og derved gør lånet mere omkostningsfuldt.

 

Når du har fundet det rigtige lån, så er det nemt at gennemføre det – faktisk skal du ikke stille sikkerhed, og du kan ansøge blot med CPR-nummer og kontakt- og bankoplysninger, samt dit NemID til at underskrive låneaftalen med. Og hastigheden? Sommetider kan du få beløbet udbetalt samme dag, hvor du indsender din ansøgning – se dét er hurtigt!

 

Tænk dig om, før du låner

 

Trods det perfekte bryllup er alle penge værd, skal du naturligvis overveje, om du kan tilbagebetale lånet. At tage en overilet beslutning vil kun skade dig på længere sigt, og det er ikke sjovt at sidde med en masse forfaldne afdragsopkrævninger på din gæld.

 

Et godt tip er derfor, at du sætter dig ned og udregner, om du er hundrede procent sikker på, at du kan tilbagebetale lånet under de angivne forudsætninger og betingelser. Og at overveje, om du kan fremkalde blot nogle af pengene til brylluppet uden at låne, er også en rigtig god idé – fx hvis du har genstande, du kan sælge. Husk på, at ÅOP er jo en procentdel af det samlede lånebeløb, hvorfor det alt andet lige kun bliver dyrere, hvis du låner flere penge.