Sådan sikrer du dig at give det perfekte førstehåndsindtryk

Sådan sikrer du dig at give det perfekte førstehåndsindtryk

28. februar 2017 0 Af Helene

Førstehåndsindtryk er altid lidt en lusket størrelse, som kan være svær at få styr på. Nogle gange er vi bare mindre oplagte, når vi møder et nyt menneske, og det betyder rigtigt meget for førstehåndsindtrykket, som indprentes i den anden persons hukommelse. Om vi vil bekende os det eller ej, så er førstehåndsindtrykket nemlig rigtigt vigtigt i forhold til, hvordan andre mennesker bedømmer os. Det betyder simpelthen, at hvis vi har givet et dårligt førstehåndsindtryk, så skal der rigtigt meget til at rette op på dette, for det indtryk er rigtigt repræsentativt for, hvordan mennesker anskuer os. Derfor kan det være rigtigt relevant at sørge for at optimere ens eget førstehåndsindtryk – derfor følger der her to gode fifs til, hvad man skal overveje, når man vil optimere ens eget førstehåndsindtryk.

godt førstehåndsindtryk

Sko kan fortælle meget

Et par sneakers kan være behagelige og uproblematiske, men når det kommer til at give et godt førstehåndsindtryk, så er der altså point at hente ved at beklæde sig med noget flot fodtøj af høj kvalitet. Det er både lækkert for fødderne at bevæge sig i nogle gode sko, men det er så sandligt også lækkert at kunne give et godt førstehåndsindtryk med et par stilede sko, støvler eller støvletter. Sofie Schnoor er én af de fabrikanter, som virkeligt forstår at producere stilede sko, som kan være prikken over i’et på ethvert outfit. Hvis du rigtigt vil forkæle dig selv, så kan du kigge hendes kollektion The Shoe i gennem og se, om der ikke skulle være noget, der kan peppe dit udtryk udadtil lidt op. Hvis du har lyst til dette, så kan Sofie Schnoor forhandles her.

Et flot tandsæt betyder alverden

Tænderne kan fortælle rigtigt meget om os selv til omverdenen. Det er særligt derfor at tandblegninger er så populære, fordi de ændrer så radikalt på noget så centralt i vores ansigt. Hvis man har et tandsæt, som er hærget af mispleje, så signalerer det desværre negative egenskaber ved os selv – vi er måske dovne og gider ikke tage os af vores tænder. Hvis vi derimod sørger for at have et flot og hygiejnisk tandsæt, så signalerer det rigtigt positive egenskaber omkring os. Hvis du overvejer en tandblegning eller andet, som skal forbedre dit tandsæt, så kan du klikke ind på www.de5smil.dk – her finder du lige den service, du mangler.