Sådan opnår du ren ‘lugsus’ i hjemmet

Sådan opnår du ren ‘lugsus’ i hjemmet

19. marts 2018 0 Af Administrator

Definitionen af luksus er for alle mennesker forskellige. Hvad der er luksus for mig er med garanti ikke luksus for dig, men netop dette aspekt gør at det er spændende at tale om begrebet luksus, fordi hvad er det helt præcist som gør, at vi vurderer noget til at være luksuriøst? Vi forsøger at kigge på nogle varer, som mange vil mene er det helt ideelle at have i sit hjem. Om end kigger vi også på nogle af de produkter, som en mindre gruppe mennesker vil se på som værende himlen at eje.

 

Er det luksuriøst blot fordi at det er dyrt? Eller handler det mere om hvilke elementer, som skaber en merværdi for dig? Vi kan formegentlig godt blive enige om nogle almindelige luksusvarer, dette kunne blandt andet være en ny bil, det dyre ur fra Rolex eller andre almindelige luksusgoder. Det vi i dag skal se nærmere på, er hvilke produkter der kan give en forhøjet livskvalitet i hjemmet.

 

Hvad der er luksus for den ene, er ikke nødvendigvis luksus for den anden part. Forleden var jeg til fødselsdag hos min teenagefætter, hvor det virkelig gik op for mig hvad der er luksus hos en teenager. Det gik nemlig sådan til, at han fik en ny ”gaming-computer” i fødselsdagsgave, hvor min umildbare reaktion var at jeg sjældent har set en person blive så glad for noget – den klare konklusion er helt afgjort at et sådant produkt for min fætter er luksus, hvor det for mig er en dyr ligegyldig vare, men sådan er vi så forskellige!

 

Dette er mit største ønske!

 

Der findes mange produkter, som jeg ville anse for at være en luksusvare i mit hjem. Måske skyldes det at mit normale rådighedsbeløb til luksusgoder er meget begrænset, men jeg har kigget på nogle af de største ønsker jeg har til elementer, som kan være med til at skabe en merværdi for mig er helt afgjort noget så basalt som en af de nyeste kaffekværne.

 

Mit budget rækker pt. Ikke til en ny kaffekværn, men derfor har jeg stadig brugt en sum tid på at læse internettet igennem for at finde ud af hvilket model jeg skal have, den dag hvor jeg får pengene til den. Du kan i øvrigt også blive klogere på hvilke modeller du skal vælge, jeg læste f.eks. en helt ny kaffekværn test forleden, som var medvirkende til at jeg fik låst mig fast på hvilken model jeg ønsker mig.

 

Husk så at luksus er forskelligt fra person til person, der er intet som er forhåndsbestemt, det er personlige præferencer som afgør dette.