Sådan kan du blive klar til foråret og de lunere dage

Sådan kan du blive klar til foråret og de lunere dage

26. januar 2019 0 Af Administrator

Når vinteren går på hæld, og når foråret nærmer sig, så kan det kræve nogle forberedelser. Eksempelvis skal man have styr på sin garderobe, så man er sikker på, at man har tøj, der passer til de lunere dage. Derudover er det også vigtigt, at huden og håret er klar til solens stråler, og er du i tvivl om, hvordan du kan blive 100 % klar til foråret, så kan du få gode råd herunder. 

Ryd op i din garderobe, før du køber nyt tøj

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din garderobe er klar til foråret eller ej, så kan det være en god idé at rydde op i den, før man køber nyt tøj. På den måde er man sikker på, at man ikke eksempelvis får købt for mange overgangsjakker eller lignende. Måske har modetendenserne også ændret sig siden sidste år, hvilket også betyder, at det kan være, at sidste års overgangsjakke ikke længere passer til din nuværende stil. Doner tøjet til genbrug eller til din lillesøster eller kusine så det ikke ryger i skraldespanden. 

Plej din hud og dit hår 

Vinterens kulde og blæst kan især mærkes på hud og hår, og det er derfor vigtigt, at man sørger for at pleje både huden og håret, så man er sikker på, at det er klar til foråret. Det kan man gøre på mange måder, men fugt er især et vigtigt element, når man skal passe og pleje. Kulde og blæst er med til at tørre hud og hår ud, og derfor skal man også sørge for at smøre sig med masser af creme og give håret hårkur, så man kan få fugtbalancen op igen. Mangler du nye produkter, så kan du nemt og hurtigt shoppe dem på nettet, og du har også muligheden for at låne til dem, så du hurtigere kan blive klar.