Sådan holder du dig opdateret på sommerens mode

Sådan holder du dig opdateret på sommerens mode

26. oktober 2018 0 Af Administrator

Som årene går, skifter moden ligeledes, og det kan herfor være udfordrende at følge med i, hvordan man skal vælge tøj til garderoben i forhold til den kommende sommers mode. Derfor får du i denne guide nogle råd og guidelines til, hvordan du skal vælge tøj til din garderobe, hvis du gerne vil holde dig helt ajourført med sommerens nyeste mode. Først og fremmest skal man være opmærksom på, at en klarere og klarere tendens inden for modeverdenen er, at de forskellige sæsoner begynder at flyde sammen, hvilket skal forstås på den måde, at man kan gå i vinterligt tøj om sommeren og omvendt. Her er der eksempelvis tale om pels, som nu også kan benyttes om sommeren grundet det faktum, at vejrets grænser også er rimelig flydende.

Byd de gode 90ere velkommen i dit garderobeskab

Udover også at benytte pels om sommeren, skal man være opmærksom på, at 90erne også er tilbage i modeverdenen, og det er noget, der skinner i gennem på flere forskellige måder. Dette er eksempelvis gældende for lys denim, der i høj grad er kommet tilbage i det nye modeunivers, hvilket er gældende for jakker såvel som for bukser og nederdele. Den lyse denim er også god at have i garderoben, da det er muligt at sammensætte mange forskellige outfits, når man benytter lys denim som udgangspunkt. Herudover er det også igen blevet moderne med de lange nederdele, der går ud over bukserne, mens man igen begynder at se mavetoppe blive populære. Her kommer det næste spørgsmål så: Hvilke farver skal man vælge de forskellige tøjdele i?

Klare farver og striber er essentielle elementer

Klare farver er blevet nøgleordet i den nutidige modeverden, og det betyder også, at sort så småt begynder at træde ud af billedet som den dominerende farve, men det betyder dog ikke, at den sorte farve er helt ude af billedet. Det betyder derimod, at andre klare farver såsom grøn, pink, gul og lignende bliver mere dominerende, hvormed de mere klassiske farver såsom beige, sort, grå og lignende nu skal dele tronen med de klarere farver. Den sidste tendens, man i denne sommer kommer til at se meget til, er striber, der dominerer i forhold til jakker, skjorter, trøjer, kjoler og lignende.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din økonomi tillader en opfriskning af garderoben, så kan du her låne til det, så du ikke behøver at bekymre dig om pengeproblemer, når du shopper nyt tøj.