Sådan gør du dine negle klar til fest

Sådan gør du dine negle klar til fest

1. juli 2018 0 Af Administrator

Der er mange kvinder, som godt kan lide at have flotte negle, når de skal til fest. Hvis du er en af dem, så kan du herunder få nogle gode råd og forhåbentlig også blive inspireret til forskellige farver og stilarter.

Forskellige varianter

Klassisk fransk manicure
Hvis du går meget op i at have pæne negle, så er dette nok en stil, du har benytte før. Det giver dine negle et meget klassisk og enkelt look, som kan benyttes til hverdag eller ved særlige lejligheder. Der er mange, som vælger at søge professionel hjælp, men du kan også vælge at lave dem selv.

For at lave denne type af negle skal du bruge følgende: klar neglelak, hvid neglelak, rosa neglelak, neglefil og negletape.
Det første du gør, er, at skubbe dine neglebånd ned med neglefilen. Det kan være en fordel at have blødgjort dine negle inden med varmt vand. Når neglene er klar, så kan du begynde at lægge rosa neglelak på alle dine negle og lade det tørre. Når neglelakken er tør, sætter du negletape på, så neglespidserne stadig er synlig. Derved kan du lægge den hvide neglelak på neglespidserne. Tag tapen af med det samme og lad neglelakken tørre. Til sidst kan du vælge at lægge en klar neglelak, for glans.

Tyl-negle også kaldet ”mermaid-nails”
Hvis du hellere vil have negle, der er klar til fest og ballade, så kan det være, at tyl-negle er noget for dig.

For at lave disse negle skal du bruge: To farvede neglelak, en klar lak, et stykke tyl og en makeupsvamp.
Først maler du dine negle i en farve neglelak og lader det tørre. Derefter tager du den anden farve neglelak og lægger den på enden af makeupsvampen. Derefter holder du tyllet stramt om din negl, hvorefter du dupper farven fra svampen på. Du fjerner derefter forsigtigt tyllet og lader neglelakken tørre. Afslutningsvis kan du vælge at benytte en klar lak.

Pas på dine negle og plej dem

Neglelak er en god styling løsning, men det er også vigtigt, at du plejer dine negle til hverdag. Du kan bl.a. bruge en håndcreme eller en negleolie, da det kan styrke dine negle og neglebånd.