Sådan gør du din garderobe mere simpel

Sådan gør du din garderobe mere simpel

2. september 2014 0 Af Helene

Piger og kvinder kender garanti til dette problem. En proppet garderobe, hvor det er uhyre svært at finde hoved og hale i noget som helst. Størstedelen af det tøj som hænger i skabet gider du ikke at bruge, og du føler generelt, at du aldrig har noget pænt at tage på.

Nøglen til at løse dette problem ligger i at gøre din garderobe mere simpel og ligetil. Herunder kan du læse hvordan du som kvinde får ryddet godt op i dit tøj.

Er der noget du ikke kan passe eller ikke vil gå i? Smid det ud

Du skal starte med at gennemgå hele din garderobe. Find det tøj du ikke kan passe og smid det ud eller doner det til et godt formål. Derudover skal du gøre op med dig selv om der er noget tøj, som du bare ikke vil gå i. Dette skal også smides ud eller doneres.

Forsøg at skære 30% af din garderobe væk

Når du rydder op i din garderobe, så skal du forsøge at skære 30% væk. Flere undersøgelser viser, at vi mennesker går i 20% af vores garderobe 80% af tiden. Derfor er der altså meget tøj som du med fordel kan smide, da du i bund og grund aldrig bruger det.

Del din garderobe op i kategorier

En anden god ide er at dele din garderobe op i kategorier, så dit tøj ikke ligger i én stor bunke. Én hylde til undertøj, én hylde til bukser, én skuffer til t-shirts osv. Dette vil give dig et meget bedre overblik over dit tøj.

Mangler du noget tøj? Køb det inden for nærmeste fremtid

Hvis du efter din oprydning finder ud af, at du faktisk mangler for eksempel et par bukser eller en bluse, så få det købt med det samme. Jo hurtigere du er til at købe det, jo hurtigere vil din garderobe fungere helt perfekt.

Et godt sted at købe tøj (til kvinder især) er Friis & Company. Dette firma er kendt for at have et stort udvalg til super gode priser. Og så er deres kundeservice rigtig god.