Sådan giver du dig selv den perfekte start på weekenden

Sådan giver du dig selv den perfekte start på weekenden

26. januar 2015 0 Af Helene

Der findes ikke noget bedre end at vågne og finde ud af, at det faktisk er lørdag – og det betyder WEEKEND! I denne artikel her på Lugsus.dk får du et par tips til, hvordan du får den perfekte start på weekenden.

Stå lidt senere op og nyd morgenen i fulde drag

Når det er lørdag morgen, så har du selvfølgelig lov til at sove lidt længere, så du kan få indhentet nogle timers søvn fra ugen. Derfor behøver du ikke at stille vækkeuret, men blot vågne af dig selv og derved føle dig udhvilet og godt tilpas.

Start dagen med en friskpresset juice eller en kop god kaffe

Når du endelig er kommet ud af fjerene, er det blevet tid til at vække dig selv på en god måde i form af et glas friskpresset juice eller en god kop kaffe. Hvis du er meget træt, er det måske en god ide at drikke begge ting.

Der er ingen tvivl om, at du får den bedst juice ved at presse den selv. Derfor anbefales det at købe en saftpresser, så du lynhurtigt kan mixe dig en lækker juice sprængfyldt med energi og næringsstoffer.

Træn effektivt på motionscyklen i 30-45 min

Der findes ikke noget bedre end at bruge 30-45 minutter på at svede lidt. På den måde gør du dig selv 100% klar til weekendens strabadser. Derudover får du også renset ud mentalt, da motion har en meget positiv påvirkning på hjernen.

Og du behøver faktisk ikke mere end 30-45 minutters træning for at komme til at føle dig frisk og overskudsagtig.

Denne side har i øvrigt et stort udvalg af motionsudstyr herunder motionscykler, løbebånd, romaskiner og lignende.

Pak weekendtasken og kom af sted!

Til sidst er der bare at sige, at det er på tide at få pakket weekendtasken og komme ud over stok og sten. Weekendtasken er i øvrigt en fantastisk god ide, hvis du for eksempel skal et smut hjem til dine forældre eller blot skal overnatte hos en veninde eller lignende.

Weekendtasken finder du her.