Så lækre er mænd med de rigtige boxershorts

Så lækre er mænd med de rigtige boxershorts

22. juni 2015 0 Af Helene

Jeg står på en lidt lummer bar i indre by, og det har helt klart været en af de der aftener, hvor jeg bare har slået hjernen fra og haft det sjovt med veninderne. Egentlig havde vi alle været enige om, at vi bare lige skulle have en sidste drink, da fyren fra nabobordet pludselig står ved siden af mig med et fjoget smil på læben. Min første indskydelse er at afvise ham, da han spørger, om han må give en drink. Han er slet ikke den type fyr jeg normalt ville gå efter, men et puf i siden fra Anne og et glimt i øjet hos Stine får mig til at slå ud med armene, hvilket han straks tolker som en invitation.

Jeg aner ikke, hvor længe vi ender med at sidde på den bar men efter et par G&T’s befinder jeg mig i en taxa. Med fyren fra baren. Vi er på vej hjem til mig. Jeg når at tænke 1000 ting, inden vi efter et kvarter holder ude foran hans lejlighed på Vesterbro. Tankerne går tilbage til tidligere på aftenen, hvor Anne på hendes lidt humoristiske facon proklamerer, at hun kun knalder med mænd med ordenlige boxershorts. Anne fortalte hun selv mest var til den klassiske model fra Hugo Boss, altså den uden ben. Jeg var begyndt at grine ved tanken om min far, der altidspankulerede rundt i sine såkaldte JBS breif underbukser. Stine afbrød afsluttende min latter og udbrød, ”Fyre i Bjørn Borg er da klart de mest lækre, altså de der Bjørn Borg boxershorts med alle farverne på. ” Jeg var klart være enig i, at fyre med Bjørn Borg havde god stil, men at jeg nok selv var mest tiltrukket af fyre i et par Calvin Klein. Vi havde under høj latter fortsat diskussionen. Èn ting vi alle sammen var helt enige om, var det turn-off det helt sikkert altid er, når manden man har kastet sin begær på, viser sig at gå rundt i et par kedelige og forvaskede underbukser.

Vi stod lige inden for hans dør, og jeg tog mig selv i at tænke ” Hvilke boxershorts har han mon på?” Det var et mærke jeg havde set før, men ikke kunne huske navnet på. Et var sikkert, han så vildt godt ud i dem. Da jeg senere kom hjem, fandt jeg med hjælp fra min gode ven Google ud af, at fyrens fede boxershorts var fra mærket Resteröds. Fyre med Resteröds kan helt sikkert også godt anbefales.