Så står den på smykker

Så står den på smykker

13. august 2013 0 Af Helene

Er der noget dejligere end at føle sig smuk og fin? De fleste af os piger er vokset op med en vis pyntesyge og fascination af glimtende og skinnende ting – og selvom, at de fleste af os vokser fra det og skruer ned for charmen, når det kommer til forbruger af sølv, guld og glimmer, holder vi dog aldrig helt op med at pynte os med ædelmetaller og glimmer – det er bare et spørgsmål om at begynde at gøre det med stil. Jeg elsker at shoppe pynt, og på HCsmykker.dk har jeg fundet en masse flotte ting, som I også burde tage at tjekke ud! Hvis der er en ting, der er nemmere end at shoppe sit tøj på internettet, så er det i hvert fald at købe smykker online. Når det kommer til pynt, er det eneste, man kan være i tvivl om, kvaliteten, men ligesom med tøj, har de fleste online butikker nogle rimelig vilkår for returnering, og der er efterhånden så meget fokus på online shopping, at man ikke behøver at frygte at blive snydt i samme grad som tidligere. Jeg frygter i hvert fald ikke noget, når jeg handler online!

Der findes ingen begrænsninger for hvilke smykker, man kan designe – det er kun designernes egen fantasi, der sætter grænserne, og muligvis nogle fysiske love – men i det hele taget findes der simpelthen så mange forskellige – især smykker til kvinder. For mænd går det mere op i pæne armbåndsure og lædearmbånd og sølvhalskæder (altså for normale mænd, der findes selvfølgelig også mænd, der går med øreringe og andre piercinger, samt mænd, der går endnu mere op i deres smykker!). Men når det kommer til smykker til piger, er der som sagt et hav af valgmuligheder, og derfor synes jeg, at det kan være en kæmpe fordel at kigge på smykkerne online, fordi man får mulighed for at få et stort overblik og gode, skarpe billeder, som man kan zoome ind på, så man kan se detaljer og så videre. Det eneste, man går glip af, er en følelse af kvaliteten, når man kigger på smykker online.

Personligt elsker jeg at finde nogle rigtig smukke smykker, for jeg elsker at tage pæne øreringe i, en smuk halskæde og et flot armbånd på. Det behøver ikke at være 24 karat guld og store, prangende ædelstene – det er kun kongelige, der kan bære den slags. Men et flot smykke er pynt til livet, og hvem kan ikke bruge det?

Andre lækre smykkersider:Piercinger: http://piercingpusher.dk
Øreringe: http://www.chanti.dk/p-Oereringe#p-Oereringe