Så er det kagetid

Så er det kagetid

9. september 2013 0 Af Helene

Jeg er egentlig ikke den store kage bager, til gengæld er jeg den store kagespiser, og i dag er det jo populært med meget flotte kager, derfor må jeg selvfølgelig også i gang med sådan et kage projekt. Men hvor starter man lige henne? Jeg er startet med at læse en hel masse på nettet, der er heldigvis mange andre der bager kager, og glædeligt deler deres oplevelse med andre. Se fx. denne her helt vilde kage, jeg kan lige så godt sige med det samme, så vild bliver min første kage ikke!

Det er der marcipan der ligger oven på, det nok den største frygt i forbindelse med at det her kagehalløj, det er jo uden tvivl det, der er den største finish. Heldigvis så fandt jeg ud af, at man kan få noget færdigt fondant, ja det hedder det åbenbart, som man kan rulle på kagerne ret nemt (Det skriver folk det er).

Jeg har fundet noget hos bagetid.dk som ikke er alt for dyrt, men man kunne også få den mange andre steder. Fondant er selvfølgelig ikke det eneste man skal bruge for at komme i gang. Jeg synes faktisk der er en del ting, og udover fondant har jeg vel brugt en 500kr på udstyr, men så satser jeg også på at jeg kan lade alle tiders fødselsdagskage til min egen fødselsdag.

Planen er at lave en kage der minder om den her nedenfor

kage

billedet er en fra en kage som hende her har lavet.