Rygning: vær god ved dig selv og dine omgivelser

Rygning: vær god ved dig selv og dine omgivelser

27. august 2018 0 Af Administrator

At have en smøg i hånden og suge den nikotinfyldte tobak ned i lungerne, er for de fleste rygere en afhængighed. Måske er det startet med en uskyldig cigaret til en fest, hvorefter det udviklede sig til festrygning, og før man ved af det, er man afhængig, og kan ikke undvære cigaretterne. Der findes dog en løsning, som gør, at du kan få din nikotin, men samtidig være god ved dig selv om dine omgivelser – e cigaretter. Her får du nogle gode grunde til, hvorfor du bør overveje at skifte tobakssmøgerne ud med e cigaretter.

 

Det er langt sundere for dig og din krop

Ved at skifte til de elektroniske cigaretter, som er blevet meget moderne gennem de seneste år, får du stadig den nikotin, din afhængighed har brug for, men du skader ikke din krop så meget. Der er intet tobak i e cigaretterne, hvilket betyder, at du undgår alle de mange, farlige giftstoffer, der findes i tobak, hvis du damper på e cigaretter i stedet for. Det vil din krop takke dig for, både på kort og langt sigt – du vil hurtigt kunne mærke, at du ikke bliver så hurtigt forpustet, og din hals og lunger bliver skånet fra alle de farlige stoffer.

 

Du lugter ikke af røg

For ikke-rygere er det ikke sjovt at være for tæt på rygere, der pulser løs. Ikke-rygere har ikke lyst til at lugte af røg, og det kan du også slippe for ved at skifte til damp cigaretter. Dampen lugter nemlig sødt i steder for af røg, og den bliver ikke hængende i luften som røg gør. Det betyder, at ikke-rygere bedre kan holde ud at være sammen med dig, mens du ryger, og du beskytter dine omgivelser mod passiv rygning. Der er også langt flere steder, du kan ryge, da e cigaretter ikke er forbudte inden dørs lige som tobakscigaretter.