Pift garderoben op med nye leggings

Pift garderoben op med nye leggings

15. februar 2017 0 Af Helene

En lækker måde at få bragt nyt liv til en hyggelig striktrøje eller en farverig kjole er leggings. Leggings er beklædning til benene, som kan bruges året rundt, da de findes i mange forskellige varianter. Stofmæssigt kan de bestå af nylon, polyester, silke, bomuld, lycra og – hvilket er særligt rart i vintermånederne – uld. Det er en ideel måde at stykke outfits sammen med, da leggings er tykkere end strømpebukser, hvilket gør, at man sagtens kan have dem på sammen med en trøje eller kjole, som ikke er helt lang nok. Så behøver man nemlig ikke være bange for, at trøjen eller kjolen kryber op, som man i højere grad bekymrer sig for, når man blot har et par strømpebukser på.

leggings

Farvestrålende eller basic

Leggings kan det hele. Du kan finde leggings, som er helt basale i farven, og som kan gå godt med alt – de sorte, uldne leggings, som passer sammen med enhver striktrøje i vintermånederne for eksempel. Du kan derimod også finde leggings med en anelse mere farver, og hvis du virkeligt vil have nogle leggings, som vil have opmærksomhed, så findes de også i alskens pangfarver eller fede mønstre. Der er altså rigtigt mange muligheder, da leggings er et alsidigt stykke tøj, som kan lidt af det hele.

Leggings og jeggings

Det begrænser sig ikke engang bare til forskellige mønstre, farver og materialer, som leggings kan variere henover. Særligt skal det påpeges, at man kan vælge leggings, som af udseende blot ligner tætsiddende jeans. Disse kaldes jeggings, og de er en rigtigt behagelig måde at iføre sig en stram benbeklædning. De har udseendet fra de stramme jeans, som former sig flot efter benenes form, men de har samtidigt komforten fra leggings, som grundet materialet er blødt og elastisk mod huden. Der er altså grundlæggende mange muligheder for at give ekstra pift til dine outfits ved blot at anskaffe dig et par nye leggings – de findes i alle mulige udgaver, så du finder sagtens noget i din smag derude. For eksempel kan man klikke her og finde et enormt udvalg af forskellige leggings, hvor priserne heller ikke er til at klage over.