Oplev Østens farverige verden

Oplev Østens farverige verden

7. august 2018 0 Af Administrator

Tag med til et fremmed kontinent, der adskiller sig fra noget andet sted i verden. Asien har det hele og mere til. En rejse til Asien er et mekka af sanselige oplevelser. Indsnus den himmelske duft fra det asiatiske køkken, der byder på kulinariske oplevelser i topklasse. Lyt til storbylarm, dyrelyde og messende munke. Se alt fra lækre paradisstrande, smukke templer, og grønne risterasser til enorme bjergkæder, pulserende storbyer og vilde dyr. Mærk følelsen af at være fri og gør lige det, du har lyst til, når du rejser rundt i fantastiske Asien.

 

Smukke tropeøer

Asien er kendt for sine vidunderlige bounty-øer, der er nogle af de smukkeste i verden. De kridhvide sandstrande strækker sig rundt om øerne, hvor svajende palmer hænger dovent ud over det krystalblå hav. Her kan man finde alt fra små uspolerede strande på øde øer til de mere turistprægede med masser af vandaktiviteter. Tilbring nogle dage i paradis og oplev roen sænke sig over dig. Snorkel ved smukke koralrev, svøm i det lækre vand og nyd en frisk kokosnød i solens varme stråler.

 

Spændende kultur

Hvis du elsker at blive betaget af spændende kultur, gamle sagn og utrolige historier, så er Asien den perfekte rejsedestination. Her strømmer kulturen ud af samtlige lande, hvor du blandt andet finder templer, moskeer og hellige statuer. Besøg de prangende templer med guldbelagte monumenter og farverige udformninger. Hils på de bedende munke i orange klæder og se de smukke Buddhastatuer. Rejs med Adventuredk til Asien og oplev fascinerende kultur og hellige steder. Trek til toppen af Adams Peak, der betragtes som hellig af både buddhister, muslimer, hinduer og kristne. På toppen er der nemlig et aftryk, som siges at være aftrykket af Buddhas fod.

 

Vibrerende storbyliv

Mærk pulsen fra Asiens storbyer, hvor høje skyskrabere skyder op mod himlen, og et virvar af biler, tuk-tuks og knallerter hvirvler mellem hinanden. Der er ikke tid til at kede sig, når man rejser til disse byer. Besøg museer, tag på sightseeing, se kendte turistattraktioner og snup en middag på de hyggelige caféer. Når mørket sænker sig, bliver storbyerne forvandlet til et farvemekka af neonskilte, trafiklys og lysene fra de mange højhuse, der vidner om hvor mange mennesker, der bor i disse byer.

 

Betagende natur

Rejs til Asien med Adventuredk og oplev nogle af verdens smukkeste naturscenarier. Trek på Mount Everest i Nepal, dyk ved de flotteste koralrev på Maldiverne og udforsk den frodige jungle på Borneo. Du kan opleve forskelligartet natur på din rejse rundt i Asien. Uanset hvilke lande du besøger, vil du med garanti blive betaget af de smukke landskaber. Oplev grønne risterrasser, tropiske bounty-øer, aktive vulkaner, brusende vandfald, frodig jungle og sneklædte bjergkæder.

 

Fascinerende dyreliv

Dyrelivet i Asien følger de varierede landskaber, og du kan se alt fra rensdyr, ulve og vildheste i polaregnene til tigre, elefanter og påfugle i tropebæltet. Dyrelivet under havoverfladen overrasker og betager med fisk i alverdens farver, havskildpadder, store hvalhajer og blæksprutter. På landjorden kan du møde de asiatiske elefanter, indiske tigre og den dinosaurlignede komodovaran. I Borneos frodige jungle svinger orangutangerne sig fra trætop til trætop i de lange lianer, mens de eksotiske fugle kvidrer om kap. Dyrelivet i Asien er helt speciel og noget, der bare må opleves.

 

Venlig lokalbefolkning

Overalt hvor man rejser i Østens farverige og smukke lande, møder man en befolkning fuld af varme og gæstfrihed. Går man rundt i Bangkoks travle gader, bliver man mødt med et Sawadee kap eller et Sawadee kaa, alt efter om det er en mand eller dame, der hilser. I Nepal hilser man på hinanden ved at sætte håndfladerne sammen, bukke og sige ”Namaste”, der betyder ”Jeg hilser på guden i dig”. Den asiatiske befolkning er meget imødekommende og hjælper gerne, hvis du er faret vild eller leder efter et godt spisested.