Nye farver – nye tendenser i bObles’ univers!

Nye farver – nye tendenser i bObles’ univers!

7. februar 2019 0 Af Administrator

De fleste småbørnsfamilier kender efterhånden de skønne tumledyr fra bObles. De farverige og søde dyr lavet i blødt skum er næsten at finde i et hvert hus med småbørn – og med god grund. De mange herlige tumledyr opfordrer ikke kun til mange timers sjov og leg, men de tilbyder samtidig også noget af det, som små børn har mest brug for – nemlig støtte og motorisk træning. 

Til de mindste findes der bObles, der giver nødvendig støtte i nakken, og når de mindste bliver ældre og skal til at tage deres første skridt, kan de støtte og læne sig op ad seje heste, søde elefanter og farlige krokodiller fra bObles. 

Legetøj, der ikke skal gemmes væk på børneværelset 

Tumledyrene fra bObles bliver altid lavet i et smart design, skabt ud fra ideen om at legetøj ikke nødvendigvis skal gemmes væk på børneværelset, men i stedet nemt kan blive en del af stuens og køkkenets inventar. 

Indtil nu har de skønne dyr været kendetegnet ved deres seje pangfarver, skarpe blå og grønne nuancer og fine lilla og lyserøde toner, men nu er der nye tider i bObles’univers af skumdyr. Pangfarverne bliver skiftet ud med dusede og elegante farver, der med garanti passer ind i den moderne indretning. 

Med de nye farver kan familien nemt lade tumledyrene blive en del af boligens andre møbler, da med de nye farver med garanti passer ind i tidens trends og tendenser indenfor boligindretning. Det stilrene look gør, at det næsten ligefrem er synd at gemme dem væk på børneværelset, og de mindste i familien kommer helt sikkert også til at tage godt imod de nye dusede farvenuancer fra bObles.