Den mest fantastiske ’lugsus’ kjole til nytårsaften!

Den mest fantastiske ’lugsus’ kjole til nytårsaften!

4. januar 2018 0 Af Administrator

Nytårsaften er netop lagt bag os, nu er der igen et helt år til at vi igen skal fejre at vi går et nyt år i møde. En aften, som med manér rundt om i landet fejres hvor champagnepropperne flyver og der er en fantastisk stemning. Sådan var nytårsaften også hos os, selvom den altid ender med at være lidt hektisk op til selve dagen, da man som pige/kvinde godt kan være lidt frustreret over at man igen skal ud at erhverve sig en fantastisk nytårskjole. Man vil jo nødigt ende med at købe den samme kjole som de andre til festen, så derfor var vi faktisk sammen en hel aften for at købe tøj til denne fantastiske nytårsaften.

Det at købe tøj som pige kan godt være lidt svært. Der findes utrolig mange muligheder både billige såvel som helt dyre muligheder, men i sidste ende handler det blot om at finde lige præcis den model man føler sig dejligt tilpas i. Gennem de sidste år har vi fundet ud af at udvalget ofte er større ved at shoppe på nettet, fremfor for vores vedkommende at gå i de lokale butikker, da udvalget sjældent her er noget at skrive hjem om. Vi bor i en lille by, hvilket gør at vi har langt til store indkøbsmuligheder. Som fast tradition satte vi os ned fire piger i starten af december – nu skulle der nemlig handles nytårskjoler!

Det er svært at ramme størrelsen! 

Vi sad og kiggede efter flotte kjoler rundt omkring på nettet, men faktisk var der så mange smukke kjoler at det var helt svært at tage en beslutning. Vi endte dog med at få valgt nogle forskellige kjoler. Nogle købte de helt dyre modeller, nogle rigtig smukke kjoler, hvor andre gik med den lidt billigere udgave, som ikke nødvendigvis havde Ganni i navneskiltet. Det komiske var dog, at disse mærker der ikke havde en kendt navn var svære at gætte størrelsen på, det endte faktisk med at jeg måtte returnere min kjole 2 gange inden jeg fik en kjole som passede mig.

Jeg tror næste år at jeg må i gang med at finde min nytårskjole lidt før. Det var lige ved at blive presset nok i år – måske jeg snart kan begynde at bruge nogle af de samme kjoler igen? Hvem ved, jeg glæder mig i hvert fald til næste nytår!