Mere end jeans

Mere end jeans

16. december 2018 0 Af Administrator

Du kender helt sikkert brandet Dr. Denim, som især er kendt for at producere jeans af højeste kaliber. Det gør de stadig, og det er stadig favoritten hos de fleste. Men Dr. Denim producerer altså også andre designs. Og vi kan godt afsløre, at deres andre designs også vil vinde dit hjerte.

Der skal være plads til julemaden

Hvis du er på udkig efter det perfekt outfit til den kommende julefrokost eller måske ved du ikke helt, hvad du skal tage på juleaften? Så får du en idé her! Dr. Denim har nemlig lavet den flotteste buksedragt, som fremhæver dine kvindelige former på en enkel og elegant måde. Buksedragten er simpelthen indbegrebet af stil. Og det bedste af det hele er næsten, at den er så behagelig at have på, at du ikke skal tænke over, hvor meget du spiser til enten julefrokosten eller juleaften – den vil nemlig ikke stramme de forkerte steder.

Dr. Denims vision er at skabe tøj hvor pasformen er perfekt, er elegant og funktionaliteten er i top. For du skal selvfølgelig føle dig godt tilpas, når du bærer tøjet – og du skal føle dig lige så godt tilpas og tilfreds, når du kigger dig i spejlet. Er du mere til jeans? Så finder du ikke et bedre brand end Dr. Denim. Det var nemlig deres jeans der startede hele succesen – for de er fantastiske!

Gør dig selv en tjeneste og vælg Dr. Denim, det vil du sætte pris på, når du sidder ved julebordet og overvejer, om du lige skal nuppe et ekstra stykke med den lækreste flæskesteg – du må godt!