Match dine smykker med dit outfit

Match dine smykker med dit outfit

5. maj 2015 0 Af Helene

Kender du det der med, at du har nogle smykker, som du virkelig gerne vil have brugt, men du kan ikke finde det helt rigtige outfit der passer til? Eller har du det helt rigtige outfit, men ingen smykker der passer til? Du har sikkert prøvet en hel del gange at sidde fast mellem garderoben og smykkeskrinet og tænkt over, om du nogensinde til finde det perfekte match. I denne artikel vil vi forsøge, at guide dig igennem 3 trin der vil hjælpe din proces med at finde det perfekte match.

Den gyldne regel

Den gyldne regel siger, at du altid skal vælge dit outfit først og derefter kombinerer dine smykker dertil. Kig ind i din garderobe og find det outfit, som du har lyst til at have på. Når du har fundet outfittet, så find derefter det smykke, som passer bedst til det outfit du har fundet. Her vælger du dit smykke efter stilen af dit outfit. Er dit outfit præget af et fint look som f.eks. jakkesæt eller nederdel, så er det en god ide, at gå efter de stilrene og klassiske smykker. Her skal smykkerne helst ikke ødelægge det fine look. Har du derimod fundet et outfit uden farver, vil et smykke med farver eller et markant smykke passe godt ind. Mangler du smykker kan du hos Fangels.dk finde mange forskellige smykker til alle lejligheder og i forskellige prisklasser.

Vend den gyldne regel om

Det er ikke altid, at man bør følge den gyldne regel. Hvis man følger denne regel, er der mange af dine smykker, der for altid forbliver i smykkeskrinet. Prøv derfor at vende reglen om: Vælg først et smykke og find derefter et outfit der passer til. Et smykke kan gøre meget for dit outfit og hvis du har et meget markant smykke, som ikke passer til noget i din garderobe er det med at købe noget tøj, så du kan bruge smykket. Hos Støy Munkholm kan finde et hav af moderigtigt tøj, som du kan få til at passe med dine smykker. Hvis du vil fuldende outfittet, så skal kan du sætte dine smykker og outfit sammen med et par fede sneakers.