Luksus skiferie til billige priser

Luksus skiferie til billige priser

27. januar 2017 0 Af Helene

Går du med overvejelserne om at pakke kufferten, snøre støvlerne og få sne under fødderne? Mange destinationer tilbyder skiferie i verdensklasse, og hvorfor gå på kompromis med opholdet? I denne artikel vil du få nogle gode bud på, hvilke skidestinationer og hoteller du skal tage til, hvis du gerne vil på en skiferie, der er ud over det sædvanlige.

En skiferie er bare noget af det bedste, og hvem gider at nøjes med at få pasta med kødsovs flere dage i træk? Det behøver ikke at koste en formue at kombinere skiløb med gastronomi, storbyferie og spa.

Luksus skiferie til Østrig

En skiferie til Østrig er et meget populært valg for både nybegyndere, de rutinerede, unge og ikke mindst familier. I Østrig kan man finde nogle af de mest populære skidestinationer, og derfor har Østrig også valgt at satse benhårdt på hotellerne, og sørge for at gæsterne der besøger Østrig, får en god og unik oplevelse.

Zell Am See

Zell Am See ligger ved søen Zeller See i det centrale Østrig og byder på 138 km snesikre pister og shopping i topklasse. Som skisportssted er der tale om et sted med udfordringer for enhver – Zell Am See byder på skiferie i absolut særklasse, og dette gælder også for vovehalse, der gerne vil prøve kræfter med de mere ekstreme udfordringer – og samtidig, så byder Zell Am See også på en meget hyggelig stemning.

Zell Am See er forsynet med masser af skibutikker, resturanter, afterski-steder, caféer og meget mere. Atmosfæren i Zell Am See er fredelig, gæstfri og ægte østrigsk. Udover at byen byder på fantastisk ski, så byder byen også på hoteller der er ud over det sædvanlige.

Hotel Two Times

Hotel Two Times er et splinternyt hotel, som der slog dørene op i slutningen af 2016, for at være klar til sin første skisæson. Hotellet er beliggende i hjertet af Zell Am See. Du bor kun 200 m fra hovedliften, CityXPress i Zell Am See og lige overfor hotel Heitzmann, som er samme ejer, og hvor alle faciliteter frit kan benyttes.

Billede 1

Værelserne byder på eget badeværelse med toilet, føntørrer, tv, radio og minibar med køleskab. På hotel Two Times er der mulighed for at booke et dobbeltværelse 2 – 3 personer, som der er mellem 25 – 30 m2 med en dobbeltseng og mulighed for opredning til en 3. person på sovesofa i samme værelse.

Billede 2

Det er samtidig muligt at booke en suite med plads til 2 – 4 personer. Suiterne er 45 – 55 m2 med en dobbeltseng og mulighed for opredning til 2 personer på sovesofa i samme værelse.

De skønne faciliteter

På hotel Two Times er der mulighed for fri benyttelse af sauna. Foruden saunaen, så er man også velkommen til at benytte wellnessområdet på hotel Heitzmann, hvor du både finder sauna, dampbad og afslapningsområde. Desuden er der en fantastisk tagterrasse på hotel Heitzmann.

Hotel Heitzmann

Hotel Heitzmann er allerede flere gange blevet nævnt, og det er med god grund, for hotel Heitzmann i Østrig er også noget helt for sig selv. Hotellet byder på luksuriøse værelser, fantastisk mad, skønne faciliteter og en unik beliggenhed.

Billede 3

Hotel Heitzmann byder på en tagterrasse med bar – her har du mulighed for at slappe af, efter en fantastisk dag på Zell Am See’s piste. En tagterrasse der byder på en fantastisk udsigt ud over byen, og hvorfor så ikke afslutte dagen med at tage en tur i wellness afdelingen, der bl.a. byder på sauna, dampbad og afslapning.

Billede 4

Værelserne er alle stilrene og personligt indrettet og indeholder eget badeværelse med toilet, føntørrer, telefon, radio m.m.

Du kan læse mere omkring Hotel Two Times og Hotel Heitzmann på OnlineSki.dk.