Life hacks til et smukkere ydre

Life hacks til et smukkere ydre

24. august 2018 0 Af Administrator

Vi ønsker alle et smukt ydre, men det er de færreste af os, der har tid til at bruge flere timer på at gøre os klar, bruge hårkur 2 gange om ugen, træne regelmæssigt og spise sundt og varieret. Derfor har vi samlet vores bedste og mest simple life hacks til at få et smukkere ydre.

Vitaminer til håret

Det er anbefalet at vi kun vasker hår 2 gange om ugen, da vaskeprocessen slider rigtig meget på håret. Hvis du vasker dit hår for meget, risikerer du med stor sandsynlighed at din hovedbund kommer til at skælle og klø. Desuden har dit hår heller ikke godt af at blive vasket med for høj varme. Dette er bare 2 ud af rigtig mange ting vi gør, som er med til at skade håret.

Et life hack i mod at få dit hår til at se sundt og glamourøst ud, er ved at bruge vitaminer til håret, der tilfører næringsstoffer til hovedbunden og hårsækkene. For at gøre det lidt sjovere laver HairLust vitaminer i form af velsmagende vingummier – læs mere her. Disse vingummier er udviklet af førende kemikere og ernæringseksperter i England og Danmark. De er derfor det perfekte life hack til let at få længere og tykkere hår.

 

Chia frø

Der er så mange kure, diæter og kostplaner, der enkeltvis kommer med forskellige opskrifter på, hvilke fødevarer du skal indtage og hvor meget motion du skal dyrke. Dette kan være meget forvirrende at finde rundt i, og for mange hjælper det ikke til at blive sundere.

Vores life hack til at blive sundere, er ved at brugechia frø i din madlavning. Det unikke ved chia frø er, at de ikke ændrer på smagen af din mad, så du kan bruge det i din marinering af kød, til havregryn og yoghurt men også i dine hjemmebagte boller- og franskbrød.
Der er et hav af fordele ved chia frø, men her nævnes blot nogle af de vigtigste.
Chia frø reducerer blandt andet din madtrang og øger din muskelmasse og er derfor et middel mod vægttab. Desuden har chia frø en høj koncentration af omega-fedtsyrer, hvilket er med til at binde fugt i din hud, så din hud bliver silkeblød. Bestil de chia frø, der passer lige præcis til dig her.
Du vil slet ikke bemærke frøene i din mad, men alligevel vil du have gavn af alle fordelene.

 

Snyd dig til pænere øjenvipper og bryn

Vi har alle stået i den situation, hvor vi er kommet for sent ud ad døren, fordi det har taget for lang tid at tegne sine øjenbryn op eller ens mascara klumper.

Et godt life hack mod dette problem er at få permanent farve i dine bryn og øjenvipper. Du kan enten få lavet det professionelt, hvor farven har en holdbarhed på 3-5 år afhængigt af din hudtype. Det andet alternativ er at gøre det selv derhjemme. Det holder dog ikke så længe, men er til gengæld væsentlig billigere end at få lavet det professionelt.
Dette life hack vil give dig så meget mere tid om morgenen, og samtidig vil du have et mere naturligt smukt ydre uden du har gjort en større indsats.

Disse life hacks vil helt sikkert hjælpe dig med at ”snyde” dig til et smukkere ydre, og få det til at se ud som om du har brugt flere timer på at gøre dig klar.