Lette Ponchoer vinder frem

Lette Ponchoer vinder frem

24. oktober 2016 0 Af Helene

En Poncho er en beklædningsgenstand der falder lidt mellem en bluse og et tørklæde eller en sjælevarmer. Den har som oftest ikke ærmer og dækker ikke hele kroppen.

Det har i flere år været utrolig populært at gå i en Poncho. Det næsten signalerer overskud i hverdagen og rigtig mange kvinder bruger dem som overtøj, fordi de oftest er ret varme.

Filato.dk har designet flere modeller som ikke er til udendørs brug, men som er beregnet til at være en del af dit daglige outfit. Dette har gjort at salget er eksploderet.

Lige nu sælges de kun som strikkekits. Det vil sige at man faktisk selv skal producere dem, men Filato.dk lover at de inden for de næste uger/måneder sætter gang i produktionen af deres mest populære modeller.

Rome Poncho

Rome Ponchoen var den første Poncho der blev designet i det ultralette og superbløde Baby Alpaca garn. Faktisk vejer ponchoen under 250 gram og er dermed meget let, men stadig dejlig varm.

At man så får et ægte produkt og ikke noget der er maskinstrikket i Kina i akrylgarn er blevet meget populært. Dels varmer det meget bedre og dels er det et mode statement.

Rome ponchoen er en af de mest populære poncho modeller fordi den er nem at arbejde i da den ikke er så lang som mange af andre.

Hvis du selv vil strikke den kan du købe Rome Poncho her

Fotoshoot med Charlotte Roest for Filato.dk

Napoili Poncho

Napoli Ponchoen er en videre udvikling af Rome, da designeren Stine Øster, ønskede at lave en Poncho som var behagelig at have på, nemt at arbejde i og samtidig varm og ikke en alm. bluse med ærmer.

Napoli er designet med knapper i siden og tages af og på som en alm. Bluse eller Poncho. Der er ikke ærmer i og vægten gør at den er dejligt at have på, samt at den ikke er varmere end at den kan bruges som en del af dit daglige outfit på kontoret.

Napoli er designet i det samme lækre garn som Rome og dermed vejer den kun omkring 300 gram.

Hvis du vil købe Napoli Poncho og lave den selv kan du gøre det her.

napoli-foran-2-filato

Denne kommer også som en færdig model, så du undgår at strikke den, så hold øje med siden