Lækkert undertøj fra Caroline Wozniacki

Lækkert undertøj fra Caroline Wozniacki

13. august 2013 1 Af Helene

Jeg skal ærligt være den første til at indrømme, at jeg aldrig har været den største fan af mærkeundertøj. Det er ikke fordi, at jeg er nærig, for jeg vil gerne bruge lidt ekstra penge og til gengæld få noget undertøj, der er super lækkert. Mit problem er bare, at jeg indtil nu ikke følt, at pris og kvalitet har hængt sammen ved mange af de populære mærker.

Alligevel kunne jeg dog ikke lade være med at blive fristet, da jeg så, at der var Caroline Wozniacki undertøj på tilbud på intimo.dk. Jeg syntes, at trusserne så ufatteligt lækre ud. Der var et stort udvalg af hotpants, eller hipsters som andre kalder dem, og det har altid været den form for undertøj, som jeg har den største forkærlighed for. Hotpants virker bare til at være det optimale for mig – jeg får en fantastisk pasform og samtidig er de utroligt behagelige at gå i. Jeg bestilte spændt et par hotpants, der havde en ufatteligt lækker turkis farve med en rød elastik rundt i kanten.

Allerede et par dage efter kom min pakke med posten, og jeg åbnede den spændt. Jeg er altid lidt nervøs for størrelserne, når jeg bestiller online, for de kan godt variere. Jeg havde bare bestilt en medium som altid – det plejer at være den størrelse, der passer mig bedst. Heldigvis blev jeg heller ikke skuffet. Mine Caroline Wozniacki hotpants sad fuldstændig perfekt!

Som før nævnt har jeg tidligere ikke været glad for mærkeundertøj. Ofte har det vist sig undertøjet var lavet i tyndt og dårligt stof – på trods af en pris, der bestemt ikke var lav. Heldigvis var mine Caroline Wozniacki hotpants lavet i lækkert bomuldsstof af rigtig god kvalitet. For mig var det en lettelse at finde mærkeundertøj, der ikke forsøger at udnytte mærket til at sælge dyre trusser af dårlig kvalitet. Caroline Wozniacki undertøj er efter min mening super godt undertøj, hvor man får rigtig god kvalitet for pengene – at man støtter dejlige Caroline Wozniacki er selvfølgelig bare en bonus for mig.

Det er helt sikkert ikke sidst gange, at jeg køber Caroline Wozniacki undertøj. Faktisk har jeg allerede bestilt mere undertøj fra intimo.dk.  Jeg elsker, at trusserne fås i så mange forskellige design. Jeg får lov at vælge imellem et hav af forskellige friske farver og lækre mønstre. Undertøjet er samtidigt friskt og sporty, hvilket jeg sætter pris på. Det passer til min personlighed, og det er vigtigt for mig, at jeg føler mig godt tilpas med alt mit tøj.

Du kan besøge Carolines egen hjemmeside her: http://carolinewozniacki.dk/