Komfortabelt tøj er et must have

Komfortabelt tøj er et must have

15. juli 2018 0 Af Administrator

Ikke kun sund kost og motion giver dig en slankere silhuet. Du kan også snyde med tøjet, således dine ømme punkter bliver camoufleret, og du fremstår både smal og lækker. Men hvis du er en plus pige, har du sikkert mærket på egen krop, hvor vanskeligt og frustrerende det kan være at finde smart tøj, som både er stilfuldt, velsiddende og moderne. Men hos os elsker vi kurver! Du kan derfor finde et stort udvalg af tøj til store kvinder, hvor der heller ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. For vi ved vel alle sammen, at selvom tøjet sidder som det skal, skal tøjet også være behageligt og komfortabelt at have på.

Slank på toppen

Hvis overkroppen er dit ømme punkt, skal du iklæde dig toppe, der får overkroppen til at syne længere. Dette kan du gøre ved at vælge en af vores toppe, der har lodrette eller diagonale striber. Vores tunikaer er også geniale til dette. Derudover giver bluser med mørke blokke i siderne og lys i midten et smalt look. Hvis du ønsker, at din hals skal se lang og slank ud vil V-udskæring være et ideelt valg. Hvis dit ømme punkt er stor barm og buttede arme vil lag på lag stilen være et fordelagtigt valg for dig. Eksempelvis en lille mørk top under en cardigan eller jakke. På denne måde vil du virke slankere.

Slank i den nedre del

Hvis den nedre del af kroppen er dit ømme punkt vil striber på langs give dine ben længde. Derudover skal du undgå bukser med vidde forneden, da dette vil gøre, at du kommer til at se både kortere og bredere ud. Vælg derimod vores bukser, hvor buksebenene er smalle forneden, så synes dine ben både længere og tyndere. Derudover vil vores ensfarvede bukser i specielt mørke farver give dig længde. Undgå bukser med store lommer på lårene, og dominerende mønstre i lyse farver, da dette vil have den modsatte effekt. Det samme gælder stumpebukser, da de skærer lige på det bredeste sted på læggen, hvorfor dine ben vil komme til at se både kraftigere og kortere ud.