Indret din lille altan som en oase

Indret din lille altan som en oase

16. maj 2018 0 Af Administrator

Elsker du følelsen af at befinde dig i en have på trods af, at du blot sidder på en lille altan i centrum af storbyen? Så er der heldigvis flere måder, hvorpå du kan skabe masser af junglestemning på altanen. Læs mere om det her.

 

Små ting gør en stor forskel

Selvom der ofte ikke er meget plads at gøre godt med på de meget små altaner, som forefindes i byerne, kan man sagtens med diverse kreative løsninger indrette selv den mindste altan til en lille, skøn, grøn oase. På den måde er du også sikret, at du får det maksimale ud af de mange solrige timer, som sommeren bringer med sig.

 

Ofte er det ikke nødvendigt at investere i en lang række dyre og nye ting for at udnytte pladsen på altanen. For faktisk er det nok med nogle få, simple elementer som for eksempel nogle mindre havemøbler, nogle grønne planter, nogle bløde puder og tæpper og en hyggelig belysning. Med det gode miks af sådanne ting skabes der et perfekt overskud til en skøn og hjemlig atmosfære.

 

Grønne og frodige udendørs-planter er især den faktor, der kan skabe den ønskede junglestemning. Og hvis disse også ophænges på blandt andet vægge, sørger du for, at pladsen udnyttes optimalt, og at planterne kommer til at præge hele altanen.

 

Hvis altanen ikke er særlig stor, kan det være en god ide at holde sig til nogle mindre havemøbler, således det stadig er sikret, at du kan bevæge dig rundt. Havemøblerne kan så gøres hyggelige med diverse tæpper og puder i forskellige farver og mønstre, der kan være med til at bringe yderligere liv ud på altanen.

 

For at skabe den rette stemning når mørket begynder at falde på, kan der med fordel placeres nogle hyggelige lyskæder på altanen. Disse kan vikles om gelænderet såvel som placeres rundt omkring på planter og andre genstande.

 

Få din egen altan til din lille oase

Men mangler du altanen, hvorpå du kan indrette din lille, frodige oase? Så kan du heldigvis få den professionelt monteret af et altanfirma.