Idéer til date-nights

Idéer til date-nights

17. januar 2019 0 Af Administrator

Tænke, tænke, tænke – hvad skal man finde på? Det kan godt være svært at finde ud af, hvad man skal lave på sin date-night. Det må helst gerne være både sjovt og hyggeligt, så man kan grine og snakke sammen.  Nogle gange kan en mere aktiv date dog også være en mulighed, da det kan give nogle oplevelser, som man kan dele sammen. Her kan du få et par ideer, som du kan bruge næste gang, du skal planlægge en date-night.

Den afslappende date

Hvis dig og kæresten trænger til en stille og rolig aften, så kan det være en idé at tage ud at spise. Det giver jer ro til at få talt sammen – måske også om alt det, som man ikke lige når i hverdagen. Vælg en restaurant, der tilbyder god service og lækker mad, så I bare kan læne jer tilbage og nyde jeres date-night. I kan også vælge at køre lidt væk fra den by eller det område, som I plejer at komme i, så kan I få en god spise-oplevelse sammen et nyt sted. Det kunne eksempelvis være på en restaurant i Herning, Lund.

Den aktive date 

Lad dig ikke skræmme fordi, det er en aktiv date. En date kan sagtens være aktiv uden, at den behøver at omhandle sport. En aktiv date kan være en god idé, hvis det er første gang I skal på date. Fordelen ved en aktiv date er nemlig, at I får nogle fælles oplevelser, så I hele tiden har noget at tale om – sammenlignet med en date på en restaurant, hvor man skal holde samtale i gang. En aktiv date kan være at gå en tur i skoven eller på stranden, hvor I kan tage en kurv med, så I har lidt forfriskninger til turen. I kan også vælge at springe på cyklerne eller leje en robåd. Hvis I er klar på at svinge med hofterne, så kan I vælge at tage en salsatime sammen. Så er der nok garanti for smil på læben.  

Den kulturelle date 

Hvis det alligevel bliver lidt for meget motion og sport ved en aktiv date, så kan det være, at I skal vælge en kulturel date i stedet. En kulturel date er nemlig også en god måde at lære hinanden at kende, fordi I kan snakke om det, som I oplever undervejs. Der er mange muligheder for at være kulturelle, det handler bare om at se, hvilke muligheder byen har. I kan eksempelvis: 

  • Tage til øl – eller vinsmagning. Hvis ikke I er til alkohol, så kan I stedet vælge at tage til chokoladesmagning. 
  • Tage på museum. Det behøver ikke at være støvet og kedeligt at gå rundt på museum. Mange af museerne har nemlig fundet på spændende løsninger, som gør de gamle historier lidt mere spiselige. 
  • Tage i en form for oplevelsespark, eksempelvis Zoologisk Have.
  • Tage til Comedy aften. 
  • Tage ind og se en teaterforestilling eller ballet sammen.
  • Tage en tur i biografen og se en god film, mens I slubrer sodavand og gnasker popcorn.