Hvorfor skal du bruges voks og ikke pincet til dine øjenbryn?

Hvorfor skal du bruges voks og ikke pincet til dine øjenbryn?

22. oktober 2018 0 Af Administrator

Det har aldrig været mere vigtigt at have fokus på øjenbryn, end det er for tiden, og at ordne sine bryn er efterhånden blevet til en naturlig del af den daglige make-up rutine hos mange på lige fod med eksempelvis mascara og læbestift. Det er da også vigtigt at have fokus på disse, da øjenbryn virkelig kan indramme og definere ansigtet.

Moden har ændret sig meget gennem tiden. For en 20-30 år siden kunne øjenbryn næsten ikke være tynde nok, men i dag er det blevet moderne med mere fyldige og naturlige bryn. Men at få smukke og symmetriske øjenbryn, som stadig ser naturlige ud, kræver stadig noget arbejde.

Mange tyer til pincetten, når det kommer til at fjerne hår fra øjenbrynene, men at vokse dem er en meget bedre løsning. Med voks får man nemlig mulighed for at fjerne alle de små hår og dun, som en normal pincet aldrig vil kunne få fat i. Desuden får man også et resultat, der holder i længere tid.

Voks dine bryn med de rigtige produkter

Huden i ansigtet er følsom og sart, så derfor er det vigtigt, at man altid sørger for at anvende de bedste produkter, når det kommer til hårfjerning i ansigtet.  Anvender man produkter, der er for krasse eller ikke er velegnet til det, kan det efterlade huden rød og irriteret.

Øjenbrynsområdet kan dog være svært at vokse. Der skal ikke meget voks til, og det er vigtigt, at man får placeret det korrekt, så man opnår det bedste og mest symmetriske resultat. At anvende en stor spatel i dette tilfælde kan gøre mere skade end gavn, så derfor kan det være en god ide at anskaffe sig nogle små træspatler, der gør det nemmere at påføre voksen på de ønskede områder. De gør også arbejdet med at forme øjenbrynene meget lettere.

Når man har vokset sine øjenbryn, er det altid vigtigt at fugte huden efterfølgende. Så sørg derfor altid for at anvende en god creme eller olie, som kan gøre huden smuk og blød.