Hust & Claire – børnetøj med holdning

Hust & Claire – børnetøj med holdning

30. november 2018 0 Af Administrator

Bæredygtigt børnetøj til de mindste  

Det skandinaviske modehus Claire Group har efterhånden mere end 40 år bag sig, og det er især kendt for at producere smukke og unikke designs af høj kvalitet. Men ud over de fine designs og smukke farver, er Hust & Claire også børnetøj med holdning. 

Og hvad indebærer så det? Det betyder, at de har gjort sig fortjent til at blive SA 8000-certifikeret. Det betyder, at al produktion af deres børnetøj lever op til de strenge krav, der bliver stillet i forhold til menneskerettigheder.  

Når man køber et Hust & Clair produkt, kan man derfor være sikker på, at der hverken er blevet gjort brug af børne- eller tvangsarbejde.  Derudover er alle materialer, der bliver anvendt, GOTS-certificeret. Det markerer, at alle materialer er fremstillet miljømæssigt korrekt.  

Elegant og lækkert børnetøj i nordisk design  

Hust & Claire er derfor et enormt bæredygtigt brand, og alle materialer er blevet udvalgt med fokus på miljøet og børnenes velfærd. De lækre bodyer er blandt andet lavet af 100 % bomuld, så de er enormt åndbare og behagelige at have på, hvilket også er med til at gøre det bæredygtigt, da der ikke er behov for at skifte det ud tit.  

Grundet tøjets gode kvalitet kan det holde til at blive brugt igen og igen. Det mister ikke pasformen efter vask, og selv for det mest energifyldte barn, der elsker at kravle eller undersøge verden, er det svært at slide dette tøj op. 

Alt tøj fra det skandinaviske brand passer perfekt ind i den nordiske garderobe. Tøjet er holdt i sarte og smukke farver, og deres prints og simple design gør, at de nemt kan sættes sammen med andre items fra Hust & Claire, eller hvad man ellers har af favorititems i garderoben.   

Så er man på udkig efter holdbart børnetøj, der er perfekt til den lille pige eller den lille dreng, samtidig med at man vil have børnetøj, der kun er produceret af de bedste materialer og med garanti for gode arbejdsvilkår, så er Hust & Clair helt sikkert et mærke, man bør kigge nærmere på.