Hunden er menneskets bedste ven

Hunden er menneskets bedste ven

21. marts 2017 0 Af Helene

Der er ofte en nærmest symbiotisk relation hunden og sin ejer imellem. På telepatisk vis kan de kommunikere i sådan en grad, at ejeren kan tyde hundens behov og følelser. I mange tilfælde går kommunikationen også den anden vej. Man hører tit, at hunden ændrer adfærd i forhold til ejerens sindstilstand og nærmest trøster, hvis vedkommende er ked af det. Vi kan vist godt blive enige om, at hunden er menneskets bedste ven! Hvor ellers finder man en partner der er én ubetinget hengiven? Hvor ellers finder man en partner, man ubetinget kan stole på i disse tider, hvor loyalitet og ægte kærlighed må siges at være en mangelvare? Sagt på en anden måde: Du bør forkæle din elskede, trofaste hund efter fortjeneste – og den er høj. Læs videre hvis du er enig i, at din hund gør det godt, og få inspiration til hvorledes du kan forkæle din hund til den helt store guldmedalje.

Praktiske foranstaltninger

Som det allerførste ved anskaffelsen af en hund, bør du købe et hundetegn. Det er en praktisk foranstaltning, der højner sandsynligheden for, at du genforenes med din elskede hund, hvis nu uheldet skulle være ude, og den på den ene eller anden måde blev væk. Et hundetegn er dog meget mere end en praktisk foranstaltning, men også et æstetetisk virkemiddel til at fortælle historien om lige din hund. Læg derfor hovedet i blød og vær nøjsom i dit valg.

Ligesom hos ved mennesket skal de helt basale behov hos hunden selvfølgelig også dækkes. Det vil sige boligen skal gøres hundevenlig og maden skal vælges med omhu. Hvis hunden til daglig er alene i over 6 timer bør du indrette dig sådan, at hunden har ’sit’ eget område, hvor den føler sig hjemme. Hos ’Bolius’ kan du få inspiration til, hvordan det rent lavpraktisk kan lade sig gøre. Hvis børnene hjælper til med at passe og fodre hunden, skal de da også forkæles lidt. I forlængelse af det kan du gå ind på Petit by Sofie Schnoor, hvor der udbydes komfortabelt børnetøj i fantastisk kvalitet. Meget populær er deres bodystocking med lange ærmer, hvor en sød hund er afbilledet foran på tøjet.

Maden er ydermere en integral del af en hunds liv, og det er derfor vigtigt du undersøger, hvad der kræves til lige netop din hunds race og personlighed. For at finde vejledning til foderjunglen bør du kontakte en af de mere specialiserede udbydere af hundefødevarer online eller i den analoge verden.

Forkæl din hund

Diverse videoer på internettet bevidner i hvor høj grad, hunden nyder at blive forkælet. I det seneste virale hit ser man en hund i en tilstand af fuldstændig lyksalighed, mens den bliver masseret af en såkaldt hovedbundsmassage-børste. Et køb af sådan et apparat, vil helt sikkert højne din hunds tilværelse. Hvis du har mod på at gå skridtet videre, kan du bestille en tid hos en af de meget populære hundemassører. Ligesom at befolkningens forbrug af en kropsterapeut er steget de seneste par år, bør det samme være gældende med befolkningens bedste ven.

Hunde, er ligesom mennesket et socialt væsen. Når den luftes, vil den altid lige over og sige hej til forbipasserende hunde. Tænk derfor over, hvordan din hund gør sig. Man kan efterhånden få hundetøj i alle størrelser og afskygninger og til alt slags vejr. Hvis det regner, hvilket det i vores ganske land ofte gør, skal hunden da lige så lidt som dig, rende rundt med våd krop. Modsat dig, har hunden af nødvendige årsager behov for daglige ture, hvilket gør dette tiltag endnu mere presserende: Overvej derfor at købe regntøj så pelsen kan forblive tør og varm – selv når naturen kalder.

Intet er for meget for din elskede hund. Vi har i dag flere penge mellem hænderne end nogensinde før, men har samtidig aldrig været mere selviske med, hvordan vi distribuerer dem. Hvorfor ikke starte i det små og gør et lille liv med meget stor betydning endnu bedre, end det formentlig allerede var i forvejen?