Hold dig varm denne vinter med det rette tøj

Hold dig varm denne vinter med det rette tøj

22. december 2018 0 Af Administrator

Bliv godt klædt på i vinterens must-haves

Den dejlige og varme sommer har endegyldigt forladt os for dette år, og foran os venter en lang og potentiel kold vinter med blæst, regn og sne. De kolde temperaturer kan få alle lige fra den kuldskære til den der ellers altid har det varmt til at fryse, så derfor er det vigtigt at sørge for, at garderoben er fyldt op med varmt og lækkert tøj.

Hos sæsonens must-haves dette år går funktionalitet og design hånd i hånd, og et brand der især har taget dette til sig er det danske mærke Six Ames. Deres designs går perfekt til alle dine andre vinterfavoritter, hvad end du er på udkig efter et par bukser til at holde varmen på de kolde dage eller en lækker bluse til at have på under din varme vinterfrakke.

Denne sæson er der især også fokus på elegante og mørke farvenuancer der er nemme at parre med lidt mere farverige detaljer, lækre tørklæder og vinterens smykkemode. Så skal garderoben opdateres denne vinter så gå efter praktiske og elegante items i dæmpede nuancer og tøj med klassiske og moderne snit, hvor der ikke er gået på kompromis med anvendelsen.

Lun uld er din bedste ven

Når vinden raser og termometeret viser minusgrader kan det være svært at holde sig varm, uanset hvor meget tøj man tager på. Er man på udkig efter tøj der er ekstra lunt denne vinter, så gå efter noget der er lavet af eksempelvis 100 % merinould. Uld er nemlig alles bedste ven i de kolde vintermåneder, og det bløde stof kan være med til at holde den mest forfrosne kvinde varm.

I forbindelse med vinterens shoppeture kan det derfor godt betale sig at bruge lidt ekstra tid på at se på, hvad materiale tøjet er lavet af. Næsten alt tøj fra eksempelvis Six Ames er lavet af 100 % merinould, og det vil med garanti kunne holde den modebevidste kvinde varm hele vinteren igennem samtidig med, at hun vil skille sig ud fra mængden.