Hold dig nedkølet med Aircondition i den hede sommer

Hold dig nedkølet med Aircondition i den hede sommer

10. juli 2014 0 Af Helene

De fleste af os har nok lagt mærke til at sommeren er i fuldgang, hvis du ikke har så må du lige stikke hovedet ud af vinduet, så vil du helt sikkert bemærke at der er 30 grader derude. Måske du bare er en af de heldige der har valgt at sidde indenfor i en klimatiseret miljø fordi du har Aircondition. Jeg har ikke, eller jeg har lige bestilt et anlæg over nettet, og håber i den grad at det dukker op i løbet af i morgen, for jeg overlever ikke en weekend med så godt vejr uden mulighed for at blive afkølet indendørs. Jeg har bestilt sådan et mobilt airconditionanlæg, nøj hvor jeg glæder mig til det kommer.

I gamle dage, eller måske for bare 5-10 år siden, der var det sådan at det værste man kunne når sommeren, og dermed også solen bagte os alle sammen, var at skulle køre bil, men det er sjovt nok lige omvendt i dag. Jeg elsker min bil i de her dage, og er helt pjattet for at komme ud og køre en tur i den. Det skyldes mit klimaanlæg i den, jo der er da lidt varmt i starten, men det drejer hurtigt til en dejlig behagelig oplevelse. Min yngste datter på knap synes godt nok stadigvæk ikke det er så sjovt at sætte sig ind i bilen når den har holdt stille i solen, og det er desværre ikke muligt at finde skygge pladser alle de steder vi kommer, og slet ikke når varmen er der, så er alle skyggepladserne som reglen optaget.

Nu bor vi jo oppe i Frederikssund, så der er heldigvis rig mulighed for at komme på stranden og så blive kølet af nede ved vandet, men jeg er godt nok glad for at jeg ikke bor inde i byen, hvor alting bare er 100 grader varmt.